Ziare vraişte punct com

Eu recunosc ca folosesc des site-ul ăla pentru citare. E comod şi la îndemână. Ignor furia lor (interesată) pe Oprescu şi îmi văd de treabă.

Acum cinci minute mă uitam acolo. O ştire. Interesantăăă zic. Cum să nu fie interesantă dacă în titlu îmi spune că Geoană l-a făcut pe Băsescu prost. V-aţi prins ?

Mircea Geoana: Guvernul e schiop si ciung, Basescu e prost si inutil

Hai, că titlul v-a cumpărat si pe voi. Bun. Mă apuc să citesc. Deci:

“Liderul PSD il acuza pe seful statului ca “a intretinut si croniocizat tensiunea politiciasnita”

Breee ! Aşa a zis Geoană sau aşa aţi scris voi ? Mă, voi vă faceţi că-l iubiţi pe Geoană, dar de fapt îl lucraţi subversiv şi -vorba lu’ nea Stere- cu procedeu, la nickname. Criogenizat, hă ?

Comments

0 thoughts on “Ziare vraişte punct com

  1. Halelujah brother ! Si eu ii folosesc si daca ai bafta sa prinzi stirea fresh in primele 2-3 minute multe minuni poti citi 🙂 Dar mai nou tipii dau stiri de pe bloguri 🙂

  2. Mai nou dau ştiri de pe bloguri. Aiurite şi neverificate. Şi uită să precizeze sursele. Dar ştii ce mişto îl înjură pe Oprescu ? Desigur, dezinteresat.

  3. Am remarcat stilul “Forum realitatea tv”, logare multipla si injuraturi copy/paste in grup. Probabil acelasi stapan…

  4. Majoritatea ştirilor sunt preluate din ziare, iar cele aşazise fresh de pe agenţiile de ştiri ori de pe site-urlor tv-urilor. Niciun copy/paste ca lumea nu îl ştiu face. Iar faza cu necitarea sursei e chiar nelalocul ei. Prefer agenţiile de ştiri, direct 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: