Zeita chat-ului de Plescoi

Recunosc ca pana acum am evitat blogul Elenei Udrea. Din ratiuni de igiena. Mare greseala. Simt ca voi deveni un cititor fidel si impatimit al blondei ( nu aia de la integrare). Si asta multumita palatului Sutu care a reusit sa descopere alesele comori ce zac in acel blog. Postul revelator al lui Sutu il gasiti aici.

Blogul doamnei cu pricina e instructiv si alert. Vid de continut, dar bogat in comentariile celor 5-6 turmentati care posteaza in draci acolo. Daca veti privi cu atentie comentariile veti descoperi ca acolo avem de a face cu o camera de chat si nu cu un blog din asta, plicticos si comun -cum are restul lumii. Acolo zeita blonda isi petrece insomniile neocupate cu cocoseala sau incursiunile nocturne la Zeus la palat sporovaind cu populatia. Dialogurile sunt adorabile, memorabile – faceti abstractie de gramatica, ortografie si alte plicticosenii din astea. Va promit o burta de ras cum rar puteti gasi. Incepeti de aici si ziceti daca n-am avut dreptate.

Sa nu zica pedelicii ca nu le facem trafic.
P.S. O sa-l gasiti acolo si pe Mihnea Georgescu gatuit de emotie ca poate exersa arta conversatiei in compania divei de Plescoi. Ceea ce ne ingrijoreaza si ne pune pe ganduri ( lucru care s-ar putea sa cauzeze la blogroll): ori noi suntem blonde, ori nevasta lui Cocos e Rachella. Ca altfel nu mai pricepem nimic.

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: