Voronin ? Care Voronin ?

O ştire pe care nu am să  o comentez acum, dar care nu ar trebui trecută cu vederea.

“Razboiul Moldovei cu Transnistria, copt la Bucuresti”

Şi o întrebare: cum reacţionează diplomaţia românească la atitudinea constant neprietenoasă a preşedintelui moldovean ? Apropos, cică avem ministru de externe şi preşedinte, ştiaţi ?

Comments

0 thoughts on “Voronin ? Care Voronin ?

 1. Pai dupa un vinishor de Basarabia, cui nu-i umbla gura aiurea? Degeaba credeti voi ca a trimis el vinul ala special la crama din Cotroceni? Asta e vin cu descintec…eu cred ca ne unim cu Basarabia dupa ce bea Base ultima sticla.

 2. Intrebarea finala e retorica. Cum reactioneaza “diplomatia” si “presedintele” ? Cam asa : ” Nu stim, noi suntem din alt film “

 3. Prietene, nu e mai simplu să ne facem că Voronin nu există? De ce să-i dăm atenţie? Cine trebuie să ştie despre felul în care s-a declanşat conflictul din Transnistria-vorbesc despre cei care contează, nu de pitpalaci!-ştie! Restul, mai cu Guţă, mai cu Salam, mai cu Adi minune de Vito! Ignorarea e mai penalizatoare decât orice înjurătură. E ca şi cum i-ai spune: “Flăcău, nu existi pentru noi! Hai pa!”
  Cât depre diplomaţia română şi despre preşedinte: chestiile astea există cu adevărat? Că văd că unul, preşedintele, se joacă de-a maimuţica Mimi pe la mânăstiri, pozându-se cu turiştii, iar “diplomaţia” doarme somnul cel de veci, pe bani mulţi!

 4. Domnule Mordechai,

  am fost bagati pana in gat in rahat atunci.Asa ca, ciocu mic si joc de glezne – asta e solutia pentru ai nostrii diplomati.

 5. @ moshcalifar
  De bunăseamă la chiolanurile electorale ce vor urma va deveni şi aceasta o temă. Asta dacă sondajele o vor include între temele relevante.

  @ Constantin Gheorghe
  Nu cred că dacă ignorăm o problemă ea încetează să existe. Cred că, dimpotrivă, există situaţii când o reacţie fermă se impune. Ştiu, Voronin chiar asta vrea: să provoace. Poate nu ar fi rău să i se dea ce caută.
  Despre felul în care este condusă şi reprezentată această ţară nu aveam ce vorbi. E o ruşine. Cum altfel să fie când acolo avem curve în loc de bărbaţi ? Când ministrul de externe nu este ales în funcţie de priceperea şi devotamentul faţă de naţia pe care o reprezintă ci exclusiv ţinându-se seama de elasticitatea coloanei vertebrale şi de pâlnia buzelor.

  @ Klaus Steinberg
  Dacă am fost într-adevăr “băgaţi până la gât” atunci, e spre cinstea celor care atunci conduceau ţara. Astăzi de ce nu mai suntem ? Astăzi de ce suntem doar panaramele Europei ?
  Bătaia de joc a lui Voronin, cârpe de şters afişele electorale în Italia… etc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: