Vorbe, nu vorbe

Filmuletul vine via împărăţia lui Ciutacu ( să trăieşti, Victore, să mai dai ).

De duminică încoa, fostul învingător din exit poll şi loc doi din numărătoare, se umflă în bojoci pe ecranele televizoarelor, în conferinţe de presă. Cu toată adunătura de orci în spate: Boc, Stolo, Băse etc. Măi, şi se umflă vameşul ăsta mic cu capu’ mare în guşă şi boloboroseşte ca curcanu’ ( azi am liberi la cacofoneli) doar-doar s-or strânge şi la el voturi de primar sau măcare de-un Ştefăneşti.

Pechinezul lu’ Băse ( buldog se visează el, dar vrăjeala asta merge cu Bodu) are şi slogan: Soluţii nu vorbe. Mişto slogan. Da’ chiar mişto. Acu’ mai rămâne să ne spună unde a avut loc întâlnirea cu arhanghelul Gabriel şi cum a decurs transferul soluţiilor. Că de opt ani de când au stat cu curul pe Bucureşti soluţiile lor nu s-au prea văzut. Decât la întâlnirea străzii cu trotuarul. Şi de când e marinarul ăla mic cu capu’ fără şuviţă preşedinte am cam văzut cum stau ei cu soluţiile: galbene şi saline ( informaţii via MISA). Că şi lupta lor cu corupţia (v-am zis că azi am liber) merge ca rachiul cu ceaiul verde. Că până şi singurul lor aliat, dom’ Jiji, dă DNA ul clujeanului şi frate întru zeus Morar în judecată. Să nu te pardon pe tine de râs când vezi că aliatul anticorupuţiştilor cu succes la bursă e Becali ?

Ziceam că sloganul e mişto: Soluţii nu vorbe. Şi de duminică încoa pechinezul îi dă cu soluţii. Că Oprescu n-a donat sânge, n-a cules plante medicinale şi n-are cucul la bonetă lustruit. Atacul jegos la părinţi şi coada veveriţei fiind evident soluţiile. Aşa că hai, viteză mare să-l votaţi pe pechinez. Că ca el n-are nimeni soluţii. Ham-ham.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3B7MkK_ukAU]

Comments

0 thoughts on “Vorbe, nu vorbe

 1. Ironia sortii, marca zeus: pentru un oras plin de ciini vagabonzi, sa sustii tot un ciine!
  Explicatia e simpla, zeus vrea sa poata ordona oricind “aport contracte banoase cu bordurizari, asfaltari, cimentari de parcuri”
  Oare sloganul doctorului ar trebui sa fie: “Mars, potaie!” ?

 2. Mai devreme “analizau” deontologic spotul madam eco-sulfina cu tanara de mare viitor liana patras. Asa cum s-astepta toata lumea n-au inteles nimic. Dar merita sa vezi ce framantari filosofice a produs clipul in tabara adversa 🙂

 3. Ham-ham aliat cu meee-meeee, Alandra.

  @ Arsulici
  Nu-i bai. Clipul e haios foc. Parcă miros mâna lui Mile.

  @ moshcalifar
  Sulfina deci era cu liana ? Cărţile junglei.

 4. @ Alandra
  E turmă. Da’ chiar nu cunoşti alianţele ? 🙂

  @Karakas
  Clipul e tare. Şi i se potriveşte doctorului.

  @ Oana
  Da. Dar ca să îl conceapă aşa ar fi trebuit să gândească. Ecce paradoxu’.

 5. Ha ! Nu v-ati prins. Voia sa spuna doar ca el nu e stapanul nimanui ci doar partener de joaca.Dar doar atunci cand are chef si nu e agasat. Altfel, poate da si cu piciorul.

 6. E pechinez, bre. Se vrea el buldog, da’ e pichineţ. Sau bulingodog.

  @aka
  Vântu nu e potrivnic. Că dacă mişcă în front îl fac ăstia briză şi îl bagă la răcoare.

 7. Sfatul mosului e sa-i faceti “save”. Clipul uploadat de mine , dupa o frumoasa serie de injuraturi, a disparut de pe youtube 🙂 O fi fost marca inregistrata , mai sti ? …

 8. Pai vantu’ bate dupa cum il spituieste Neptun.ca eu nu de Vantu’ zic ci de vanturile ce i-or abate jetu’.
  Dar macar o flegma tot o putea arunca spre directia voita. Si mai ca i-as dori un paravan solid.

Leave a Reply

%d bloggers like this: