Un nou virus

Oamenii de ştiinţă sovietici americani au constatat existenţa unui nou virus, care provoacă aşa numitul sindrom DPPS ( deces prematur provocat de sărăcie).

Virusul apare la organismele care au lipsă de: cash, bani, parale, parai, marafeţi, lovele etc. şi poate provoca afecţiuni dintre cele mai diverse: foame, peticeli la turul nădragilor, găuri în şosete, tăierea curentului electric, evacuarea din locuinţă. În mod inevitabil virusul provoacă, în cele din urmă, decesul prematur al celui infectat.

Infectarea cu acest virus poate fi detectată uşor încă de la primele simptome: scormonitul în borcanul cu mărunţiş şi memorarea adresei tuturor caselor de amanet pe o rază de 5 kilometri.

Infecţia se tratează prin injecţii lunare cu euro sau orice alt preparat medicamentos ce foloseşte acelaşi principiu activ. Tratamentul de şoc se poate realiza prin injecţia din oră în oră cu şpagă sau prin înlocuirea repetată a bordurilor. Efectele secundare ale acestui tratament constatate, pe baza experimentelor clinice, sunt: creşterea nesimţirii, apariţia termopanelor şi, local, a dosarelor la DNA.

Concluzionând, putem spune că povestea cu trăitul mult e aşa: dacă ai cu ce, ai şi de ce ! Dacă n-ai cu ce, te duci dracu, chiar dacă n-ai de ce !

Materialul acestui studiu ne-a fost furnizat de prietenul nostru, domnul Constantin Gheorghe şi poate fi găsit aici. Aşteptaţi întâi să se termine reclama- care se potriveşte ca pumnul pe ochi.

Comments

0 thoughts on “Un nou virus

  1. Mulţumesc! Am aflat şi eu cum se numeşte virusul meu, sau mă rog, viroza provocată de el: al(a) dromaderului! E drept că dromaderul nu transpiră, dar şi când bea apă! Aşa şi eu: beau ca un dromader! Iar despre articol, important mi s-a părut obiectivitatea lui. Şi ce ne spune: sărăcia dăunează grav sănătăţii! Ca atare, n-ar strica ceva mai mulţi bani, nu infinit mai mulţi bogaţi, că nu se poate. Invers, da!

  2. Sunt unii care se nasc cu imunitate naturală la virusul cu pricina. Nu e cazul nostru. Dar asta nu ne mâhneşte foarte tare, câtă vreme virusul e doar latent prin buzunare. Putea fi şi mai rău. Există viruşi de care ne e şi mai teamă.

Leave a Reply

%d bloggers like this: