UDMR unde mere?

C.V. Tudor, prietenul minoritatilor de tot felul ne-a furnizat deja un raspuns. Cum insa nu cunoastem mamele la care face referire si nici nu putem concepe ca o asemenea dilatatie poate fi posibila, gasim solutia propusa de el ca fiind nerealista si nu citam aici raspunsul.

Cum e codrul frate cu romanul ( una din cele doua ziceri romanesti care se refera la codru, cealalta e construita pe baza de comparatie, “ca-n codru”, dar nu intereseaza aici) udemericii au stat si s-au gandit: “atunci magyar cu cine este ea fratele?”. Iar raspunsul le-a venit iute sub forma de revelatie prin gura calului lui Atilla: “cu albanezul!”. Asa ca iute-iute au trimis solie la Pristina, trimitand obol de Kurtos si Gulas ( proasta mutare, aia nu mananca porc. nici noi) noului stat si noilor frati.

Intorsi acasa ( ma rog, in Romania) au pompat in conducta televizorului declaratii echidistante, cum ca pana ieri au fost frati cu albanezii din Kosova, iar de azi devin frati cu sarbii din Mitrovica. Pe baza de autonomie carevasazica.

E clar ca mirosul de kosovo a  impins spre rect limbricul iredentismului, mai ceva ca samanta de dovleac. Acum nu o sa ne apucam noi sa facem analize fara rost, sa vedem de ce se umfla tarata in abhazii lui Marko Bela. Ca stim.

In anii multi in care, ca maghiarul impartial, udemericii s-au aflat la guvernare, liderii acestora s-au invartit binisor. Si-au umflat conturile si si-au lasat bortoase averile. Ca o fi stresant actul guvernarii, dar e lucrativ. Si dansii au scutire de DNA, fiind specie minoritate protejata. Si uite asa incepem sa mirosim si care e chichirezul cu autonomia lor…

Pai s-o fi plictisit Verestoy bacs & co. sa tot faca naveta spre Cipru si alte offshore-uri indepartate. Asa ca s-au chibzuit ei ca nu le-ar prinde rau un offshore ici-sa, la loc cu verdeata si apa minerala. Si de aici slagarul cu Autonomusz csardas.

Si uite asa se confirma teza mea mai veche: ca cel mai bun afis electoral al PRM e poza lui Marko Bela.

P.S. Evident, ieri a debutat campania electorala. De la consultarile de la Cotroceni, pana la sedinta camerelor reunite, copiii politichiei au dat navala la impartirea electorala a frumusetii de pleasca picate gratis in ograda. Dar asta e alta discutie.

Comments

0 thoughts on “UDMR unde mere?

 1. Mordechai, bre..
  sincer..io neam mai cuminte si mai cu frika lu Dumnezeu ca sarbii, n-am pomenit….
  acuma, pe bune….nici astia nu fusera cu mintilii acasa…da’ de ce nu te uiti si la ailalti ce entertainment au tras pe seama musulmanilor…
  c-or fi ei baieti buni..da’ nu ramane unu’ in picioare, fie el copkil/adult…cand il apuca nationalismu cu automatu; in mana….

 2. iar despre prietenii nostri maghiarii…numa de bine si de morti si mame…ca n-ai ce sa le spui cand ii vezi atat de subrezi la minte…si iuti la pas. si pretentioshi. (ezista un banc tare reusit cu bani putini si pretentii..da’s sfioasa si mi-i teama de un bann).
  io am auzit pe unu’ de la ei cuvantand intr-o romana greu de suportat (sa-i gaseasca toti dracii…da’ greu mai converseaza astia in romana…)…despre faptul ca deocamdata….merg pe calea parlamentara….da’ totusi ei vor sa traiasca “bine” (ai ginit cine vrea sa traiasca bine) si sa fie lasati sa hotarasca ce si cum..si cu teritoriul autonom sub shaua calului…gata, s-au rezolvat problemele minoritatilor.

 3. Luati ca indivizi,sunt oameni deosebiti:corecti,punctuali si se tin de cuvant nu ca noi(adica ca voi sudistii).

  Ei sunt periculosi in grup(haita).Ataca prin surprindere cand nici nu te astepti.Si nu sunt lasi.Ce si-au propus sa realizeze vor realiza,prin diferite strategii si tactici.In prezent au adoptat tactica”pasilor marunit”.Dar cui sa spui aceste lucruri?Miticilor din Bucuresti. Ungurii sunt convinsi ca vor invinge pana la urma.Gratie prostiei,lacomiei,coruptiei si vanzarea de neam ce
  va caracterizeaza pe voi.

 4. Da, bre. Noi sudiştii. Care ne încăierăm în stradă. Care dăm jandarmului cu o cărămidă în cap şi îl mai luăm şi la şuturi. Spre deosebire de unii “nordişti”. Care cred că ei sunt mai breji pentru că pe ei i-au futut în cur ungurii şi nemţii şi mai puţin turcii.

 5. Da, si eu mi-s sudist, da’ mascat, vorbesc cind ardeleneste, cind olteneste. V de la Vendetta scrie pe mine frate nordistule, daca se infecteaza Arpadu’ de e-autonomie, vine baiatu sa ajute cu o clisma…

 6. Toţi suntem o apă şi-un pământ. Sudişti ori nordişti, încălecaţi de turci ori de unguri, printre toţi sunt la fel de mulţi corupţi, trădători şi alte alea, dar la fel de bine găseşti şi în Nord, în Sud ori aiurea în ţară oameni pe care te poţi baza şi cu care nu îţi este ruşine. Suntem toţi români şi punct. Pentru o mână de oameni care se tot perindă unii după alţii la putere şi care vremelnic se numesc politicieni, nu îi poţi cataloga pe toţi mitici ori nu-mai-ştiu-cum pe nordişti. Dacă avem o problemă generală este aceea de mentalitate, de indiferenţă şi de urmărire a interesului personal. Iar UDMR îşi atinge scopul pentru că şi în acest exemplu unii dintre noi urlă pe unde îi apucă fără să rumege. Poate ar fi bine să povestim decent şi să vedem ce-i de făcut… Să ne stabilim scopul şi să ne unim în jurul lui. Iar nordista din mine ştie ce vorbeşte căci trăieşte între unguri :p

  Mordechai, vreau să dau asigurări că eu nu măr număr printre “unii nordişti” 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: