Trezirea

Traian Basescu: Oprescu venea la Primarie la 16:00, cand se trezea

Nu e nevoie să vă spun unde s-a produs afirmaţia şi în ce context că e clar.

Deci din propoziţie aflăm două lucruri: că Oprescu era, totuşi, după o anume oră treaz. Spre deosebire de cel de mai sus.

Că de unde nu-i n-ai ce-i cere. Hai, nea Zeus, ce s-o mai zguduim, ia şi o pancartă, şi treci în dacia papuc cu megafon la campanie.

Bre, când or să înveţe românii că principalul ( şi cam singurul) drept pe care l-au câştigat după ’89 e ăla de a nu mai fi nevoiţi să pupe în cur pe nimeni ? Şi că atunci când alesul se mitocăneşte poate fi pleznit igienic peste bot ?

Comments

0 thoughts on “Trezirea

 1. Sa va fie rusine , madam Firea ! Stiu , mogulul antenelor are un contract cu Geoana si trebuie sa-l sustina pe Diaconescu.Dar dumneata, dumneata madam , de ce te cobori in aceasta mocirla ??? Daca ai vazut ca ai dat-o in bara cu Ponta l-ai sunat repede pe Miron Mitrea ca sa-l rogi sa intervina si sa-l sustina pe Diaconescu ” contract “. Pe Oprescu l-ai taiat de la microfon din motive de ” publicitate ” in timp ce Diaconescu a putut vorbii vrute si nevrute pe timpul lui Oprescu. Nu va este rusine, madam ? Un jeg de manipulare, asta ati aratat. Cu ce esti mai corecta decat Turcescu sau Andrei Gheprghe ? Cu nimic, va spun, cu nimic. Jenanta emisiune. Mergeti la cratita , madam , acolo e locul dumneavoastra !

 2. Toate ca toate, dar chestia aia cu “m-a frapat indignaraea”, m-a dat pe spate.
  Face ce face şi tot la frapiere se gândeşte.
  S-a şi găsit cine să vorbească despre “dramolete” A uitat de teatrul din 2004 cănd plăngea de mila lui Stolo.
  Poate fi pleznit, dar nimeni nu îndrăzneşte.
  Vezi, am acceptat cu toţii că are “dreptul nelegal” să susţină campania lui Blaga şi a PD-L (ului).

 3. interesanta expunerea drepturilor romanilor … da’ majoritatea nu au treaba cu politica, oamenii de la sate pot fi usor cumparati .. vin PSD-ul si le da o plasa cu alimente – ei voteaza cu PSD-ul .. peste o saptamana vine PD-L-ul si le da o plasa mai mare – hop se schimba voturile pe PD-L … romanu` se-apleaca dupa cum bate vantul, nu mai are coloana vertebrala sa puna piciorul in prag si sa plezneasca peste bot alesii …

 4. E invidia consumatorului care nu se trezeste niciodata dom’ne 🙂 Cat despre pupat in fund : poti sa rapesti placerea omului ?

 5. Un aspect mai putin sau deloc luat in considerare de edilii clujeni (dar care problematici se pot transcende si altor orase romanesti) vi-l prezint in materialul de mai jos. Daca mesajul vi se pare oportun va invit sa-l retransmiteti retelelor sociale (network-uri, blogroll-uri, baze de date) la care sunteti afiliati, forta unor astfel de initiative constand in puterea de diseminare virtuala ce sa determine “lucru mecanic” si mai putin direct-efectiv prin “lucrul mecanic”…
  http://sorinplaton.wordpress.com/2008/05/20/pentru-viitorul-primar-al-clujului/

  Cu stima,

  1=

 6. Hehe, romanii sunt invatati cu pupatul, cam greu sa-i mai dezveti. Eu il sustin pe Oprescu, dar tare imi e teama ca va fi un blat de zile mari, mai ceva ca la Steaua-CFR.

 7. @oana : doamne ajuta sa fie un fel de steaua-cfr , aia s-a lasat cu DNA 🙂 Blat nu au cum sa faca si nici nu e cazul, a se studia expresia basesciana “Cat are Blaga ? 24 % ? pai eu in 2000, am plecat de la 4 % ” Moshu’ traduce : ” Stati calmi baieti, se ocupa Zeus de toate, hă hă, hă ” 🙂

 8. Pupaciosi romanii! Inca nu au asimilat conceptul anglo-saxon al “personal distance”. Acuma, io nu zic sa nu se mai pupe oamenii, da e bine sa pastrezi si o anumita distanta fata de politicieni, suficient cit sa le mai dai cite o palmutza cind merita. Cam asta-i jocu’ democratic, un pupic si o palmutza, “sticks and carrots”.

 9. Karakas, ce zici tu nene de conceptul anglo-saxon al “personal distance” ?? Ai fi uimit sa vezi ca si englezii pupa funduri de rup …
  Pe vremuri Blair il pupa pe Bush ..acum e randul lui Brown sa faca asta 🙂

 10. @ agnosticus
  Parcă părea. Parcă.

  @ Klaus Steinberg
  Am văzut şi eu emisiunea cu pricina. Şi parcă v-aş da dreptate. (azi sunt setat pe “parcă” )

  @ Alandra
  Nu toţi am acceptat asta. Exista tentaţia asta, să credem că grupul mai zgomotos e mai numeros. Surpriză ! Nu e ! Şi asta a început deja să se observe. O să vedeţi nişte mânării spectaculoase în săptămânile ce vin.

  @nuvamaisuportam
  Să nu rămâi surprins dacă şmecheria cu pachetele merge perfect şi în mediul urban.
  Bun. Şi ce facem ?

  @moshcalifar
  Moşule, să ştii că unii o fac din plăcere. Alţii din vocaţie. Cu ce sunt mai scuzabili pupincuriştii de azi decât cei de pe vremea lu’ bâlbâitu’ ?

 11. @ Viski
  Schimbă o literă.

  @ Sătmăreanca
  Întrebam şi mai sus: de ce se cred cei care ling azi curul băsexului mai breji decât guduracii care-l pupau în cur pe ceaşcă?

  @ Oana
  Tocmai. Steaua -CFR n-a fost blat. Acolo sigur n-a fost blat. La arbitraj au fost ceva probleme.

  @ moshcalifar
  Aia ziceam şi eu.

  @ Karakas
  Corect, Karakas. Cam aşa funcţionează şmecheria. Ai ajuns la putere ? Bravo. Fii pregătit să o iei peste bot când calci în străchini.
  Aşa cum i-am sărit ani de zile lui Năstase la beregată, aşa nu trebuiesc iertaţi nici cei de acum.
  Totuşi, încă reacţionăm microbistic. Pe principiul lui ” eu ţin cu ăla”. Mai mult nu zic.

 12. Independent de propaganda lui Basescu, exista o intrebare serioasa si legitima la care Oprescu ar trebui sa raspunda: daca devine primar, renunta la practicarea medicinei si alte profesorate?

  E un fel de “ori la bal, ori la spital”. Si e pe bune.

 13. Este in firea romanului sa incerce navigarea cu posteriorul in doua barci.
  Speram ca Oprescu stie ce inseamna intreruperea timp de patru sau mai multi ani(ar trebui ca bucurestenii sa aiba si continuitate in conducerea urbei) a meseriei de medic si nu unul de duzina!

Leave a Reply

%d bloggers like this: