Trădareee !

Pe Antena 3 un comentariu adorabil: ” PD-L Constanţa primeşte ceea ce merită. Au pierdut Mangalia pentru că Iorguş a fost trădat de Negrea şi Moldovan” .

Adorabil telespectatorul. Iorguş, fostul primar al Mangaliei, a fost membru al PNŢCD, PSD, PD-L… şi tot aşa. Cred că doar UDMR i-a scăpat. Trădare, ai ? Ptiu, că nostim eşti.

P.S. Nu ştiu bulgăreşte nici de sămânţă. Dar dashboardul de wordpress îmi dă veşti despre un articol bulgăresc. Care leagă numele lui Stamen Stancev de Monaco. Mică e lumea. Dacă ştie cineva bulgăreşte să ne traducă şi nouă. Şi să-i transmită complimente lui Stoicikov.

UPDATE: S-a găsit şi traducerea. Nu chiar traducere, dar explicaţie. Normal, la Ciutacu. Se putea ?

Comments

0 thoughts on “Trădareee !

 1. Avea dreptate omul. Si Marea Neagra i-a tradat. Si Ovidiu. Si ruinele alea de p-acolo. Si plaja care se micsoreaza. Si clima.

 2. Zice ca s-a facut gogosharii, mai putin vinetele si creste cotatia tonei de zacusca vrac la bursa din Braila. Mona-co sta-men, mai mult ca zacusca!

 3. Scuze ca revin la momentul “VORBE GRELE”, sper sa avem si o exclusivitate. Ma gandesc ca dupa atatea probleme si incertitudini, din cand in cand, are nevoie si domnul Hrebenciuc de momentele sale deosebite. Astept cu nerbdare sa ne prezinte, pentru ca este unul dintre strategii foarte apreciati ai socialistilor romani si merita sa fie portavocea partidului, primele date privind extraordinarul proiect spatial PSD.

  Da! domnu Moredcahiu’ vad eu ca sunteti putin “bujbe”, dar va spun ca venit vremea! “galacticii socialsiti romani” sunt gata de decolare sau lansare.

  Ii si vad in octombrie pe afisele electorale, Prunariu, Mircea, Miron si Adrian in combinezoane NASA tzopaind pe Luna.

  Clip eletoral:
  Iliescu la situation center: Mai draga ! over
  Mircea la picoru’ satelitului: Un PSD mic pe Luna! un salt mare pentru uninominale! back to you!

 4. Bre, Mordechaiule, trecui p’aciisa sa va spui ca va iubex la fel de tare ca ‘nainte, da’ niste haini dadura jos de pe Net cam tot ce tine de mine. Daca pan’ la rasaritul soarelui nu mi se scoala site-urile din morti, trimit la talica, intru postare eterna, file-ul audio care i-a scos din minti.

 5. @ Semantic
  Le scoate dom’le. Bijutier. Are un talent la scos perle ce n-ai văzut. Dar acu’ e loc şi de o reflecţie amară:
  Comuniştii ăia sovietici ne-au trimis un om în Cosmos. Prietenii americani ne-au trimis unul ( dacă ar fi doar unul!) direct în cer. Teo Peter.

  @ Ruxi
  Nu se ştie.

 6. Corect, iar altii nici nu au mai fost nevoiti sa plece cu sputnikul, au experimentat senzatii tari, aici, pe terra, la Canal si Aiud, la fel, experimental.

 7. În perioada în care alţii se bucurau de binefacerile McCarthismului. Ce lume, dom’le.
  P.S. Canalul fiind o invenţie a comunistului de Carol al doilea. Iar până prin 43 acolo evreii erau duşi doar pentru a savura frumuseţile Dobrogei. Laolaltă cu alţi turişti aidoma lor.

 8. Da, o alta constatare amara, cu cat vrei sa sa discuti mai mult despre viitor cu atat te afunzi mai mult in trecut.

Leave a Reply

%d bloggers like this: