Tocmeala la ghoimi

Vine o stire noua si foarte importanta.

Baietii frumosi, destepti, onesti si iscusiti popositi dupa 2004 in gaozul puterii au constatat la preluarea ciolanului de la guvernul bombonelian ca in guvernarea cripto-comunista, macinata de coruptie etc. a PSD s-au facut doar vreo suta si juma’ de kilometri de autostrada. Ceea ce era tare putin. Asa ca ei n-au facut niciunul. Ca sa nu greseasca. Si cine nu munceste nu greseste.

Apoi au constatat ei ca pretul la care bicisnicii si coruptii bombonelieni negociasera autostrada cu bechtelul licurician, adica 2, 241 miliarde de dolari, era exagerat, enorm si scandalos. Asa ca au purces mititeii la o renegociere la sange. Si roadele se vad. Dupa renegocierea viguroasa berceano-orbaniana pretul a scazut dramatic la o suma intre 7 si 10 miliarde de dolari. Ceea ce e altceva. Cu totul altceva.

Am dezbatut problema cu rabbi. Am cazut toti de acord ca negocierea nu-i pentru ghoimi. Nu stiu astia ce e aia tocmeala. Doar rabbi ne-a zis ca nu intelegem noi.

Pai, mai, dobitocilor – ne-a explicat rabbi – negocierea e buna. Asfaltul costa tot 2, 4 miliarde. Dar mai costa si bordurile vreo 7.

Comments

0 thoughts on “Tocmeala la ghoimi

Leave a Reply

%d bloggers like this: