Teoria conspiratiei, la greu

Haideti sa luam faptele la mana si sa vedeti cum punem de o teorie a conspiratiei. Sau de-o analiza geostrategica? Deci:

-In ultima saptamana din Septembrie, presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad face cea de a treia vizita a sa in SUA ( ocazia fiind un discurs in fata Adunarii Generale a ONU);

– La inceputul lui Octombrie , Casa Alba anunta ca programul nuclear iranian este benign. Mai mult decat atat, Casa Alba constata ca Iranul nu mai e “un stat terorist”, buricul “axei raului” etc.

– 27 Ianuarie 2007, Benazir Bhutto soseste in SUA, la invitatia presedintelui Bush, unde are mai multe discutii cu acesta, precum si intalniri cu reprezentanti ai Congresului SUA si Departamentului de Stat.

– 18 Octombrie 2007, Benazir Bhutto revine in Pakistan, patria sa. Revenirea survine la scurt timp dupa ce presedintele pakistanez, Musharraf o amnistiase si anulase acuzatiile anterioare de coruptie. Gestul presedintelui Musharraf a fost rezulatatul unor intense negocieri cu oficialii americani, cu care se ajunge la o formula de compromis: Musharraf presedinte- Bhutto -premier. NOTA: Bhutto era descendenta a unei familii Sindhi; Musarraf este Muhajir.( musulmani de etnie hindusa).

-27 Decembrie 2007, Bhutto este asasinata. Asasinatul este atribuit Al Qaeda ( bineinteles !).

– Mai departe luam o stire din Washington Post. O gasiti aici.

– Adaugati acordul secret despre care se pomeneste aici. ( doar de anume elemente ale acordului, cele destinate publicului).

Acum aveti toate elementele pentru a elabora o teorie. Pe care noi o avem deja. Va vindem doua ponturi: are foarte mica legatura cu Pakistanul; ca element ajutator, folositi o harta a regiunii. Cea mai buna ar fi o harta a Asiei. Acum aveti cam tot ce va trebuie. Mai e nevoie de putina paranoia… sau de altceva? Hm, ce spuneti?

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: