Subliminal McCain

Nu ştiţi care e orientarea canalului american de televiziune FOX ? Conservatoare foarte. Asta e de notorietate. Şi, cum anul ăsta ornitorincul american trebuie să voteze, FOX-ul s-a hotărât să ajute aşa, mai subliminal, candidatul care trebuie. Ghici care candidat ! Ca să nu batem câmpii oferim proba şi salutăm faptul ca la noi doar se stă în spatele candidatului, în stare de matolenie. Deci, ia uitaţi aici golănie:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OSAOQuLxSdY]

Comments

0 thoughts on “Subliminal McCain

 1. Nu sunt sigur dacă tot FOX a fost televiziunea cu pricina, însă la fel s-a procedat şi în campania lui Bush împotriva lui Al Gore. Mai mult, într-un spot electoral inseraseră un text: “Kill the Rats”, din sloganul “Kill the rats/ Kill the dirty democrates!”

 2. Asta ar merge ca spot pentru televiziunea pe unde bate Vantu sub sloganul ” Noi (te) lucram pe fatza !”

 3. Simplu : conform declaratiilor piratului cu dosul e cand isi plimba bulldogul (honni soit qui mal y pense 😉 )

 4. @ Constantin Gheorghe
  Eu n-aş fi citit niciuna dacă nu m-aţi fi îndemnat. Iar refelcţiile despre sine ale liiceanului nu mă interesează absolut deloc.

  @ Oana
  Aşa e. La noi nici perdeluţa nu se mai trage. Nici apa după.

 5. Prietene, nu ştirile contează atât de mult, cât ziarul. Că noul eseu al lui Liiceanu va fi un soi de autobiografie nu ne îndoim. Dar să stai alături de ştirea despre Miss Travesti? Care, nota bene! e de la Cluj. Ce urmează să ne mai dea Clujul, în afară de travestiţi, Morar, Boc, Rus, Dâncu şi Vulpea, Paraskani sau cum l-o fi chemând? Adică o mafie travestită în politicieni, poliţişti şi oameni de afaceri?

 6. Nu Clujul e de vină. Că dacă mă gândesc ce a dat şi Constanţa nu-mi mai vine să scot capul în lume. Despre ziarul cu pricina… ce să mai zic ? Doar că vă invidiez. Văd că îl puteţi citi. Pe mine nu mă ajută sistemul imunitar la chestia asta.

 7. E pe fişa postului! Se citeşte cu Distonocalmul alături! Nu Clujul e de vină, păcatele mele! Dar e acolo o faună politico-economico-militaro-poliţienească, ceva de speriat! Care iese ca păduchele în frunte! Aveţi şi voi o faună de genul ăsta, dar parcă nu nutreşte visuri de mărire. Funtaşă pe felia ei, nu la “oraş.” Adică pe malurile Dâmboviţei.
  Şi mai e o ştire cam ignorată: onor justiţia s-a plictisit să-l mai aştepte pe Vântu, după ce acesta a tratat-o cu pardon! curu! Şi a decis, după o amendă modică, de 5000 de lei, că se poate lipsi de prezenţa lui, fiindu-i suficientă declaraţia de MARTOR! Hai norocuri multe!

 8. Ştirea aceea o găsiţi în articolul imediat următor. Preluată gata comentată de pe blogul Călifarului.

  Acum vorbind despre “Cupola” de la Cluj, despre “Alveola 1” de la Cluj multe sunt de spus. Dar va veni şi vremea aceea. Că şi când se va sparge buboiul ăla…

 9. daca e tot treaba cu sub’limita am sa va spun ce john the revelator am avut azi.
  nu spun unde , m’am iluminat deodata plin de intelegere aversiunii moldovenilor fata de lobyul facut de catre români la bruxelles într’o reintegrare la tîta mama. pai daca se duc românii si pun o pila pentru “românii au dela de prut” va da’ti seama reactia francezului si a altor ginte latine (italieni , spanioli) lamuriti deja cu astia “en deça de prut” 🙂
  de aici poate si actiunea lor de rename the folder.

 10. Scuze, am fost eliptic: era vorba de ignorarea ştirii în ziarul Vântului. Pe blogul Moşului am fost, am văzut, am reţinut. Dar să vorbeşti despre lichele în ziarul lui Eol este un pic prea multă ipocrizie!

Leave a Reply

%d bloggers like this: