Ştirile de dimineaţă

Ce-o fi în capul americanilor? Adică au impresia că un european face o excursie în US doar pentru că-i înnebunit să-şi facă finger-printuri la ieşire? Vorba unui cititor inteligent: cam caţi străini şi-au petrecut vacanţa în Germania după venirea lui Hitler la putere?! (nici o legătură între Olimpiada din 36, de la Berlin, şi asta de urmează la Pekin; simple asemănări între două regimuri). 

Un altfel de statistică privind conflictul irakian: armata americană din Irak sprijină crearea centralelor electrice pe bază de biomasă. Furnizând cantităţile de gunoi necesar şi tehnica. De la Defense Life Sciences. Războiul ecologic, cum ar veni… 

Biohazardul controlat loveşte holdele iraniene. O banală ciupercă e pe cale să-i lase pe persani fără păioase, după ce şi-a făcut antrenamentul în Uganda, Kenya şi Etiopia. Metodă simplă, eficientă şi cu rezultate spectaculoase în munca de convingere, nu-i aşa?   

Şi o ştire tristă. Sir Arthur C. Clarke  a trecut dincolo, la 90 de ani şi peste 100 de volume. Unul din cei „trei mari”, alături de Robert A. Heinlein şi Isaac Asimov. Safe trip, my friend.

Comments

0 thoughts on “Ştirile de dimineaţă

  1. Deh, s-a dus şi Arthur C, Despre care vom spune că a fost un mare scriitor. Nu l-aş înţepeni neapărat în gen. Despre apucăturile lui pedo… nu pomenim nimic azi.

  2. Mordechai, nu crede in main stream media. Asta cu pedo a plecat de la un autohton, preluata de un ziar srilankez sau indian sau ceva asemantor. Dupa care, deja existau doua surse, motiv sigur pentru o tabloidizare corespunzatoare. Profitu` n-are numaidecat nevoie de adevar….

Leave a Reply

%d bloggers like this: