Ştiri subversive

Hai cu ştirile.

Scurt că vorba lungă se cheamă talk show.

Ştirea unu. În care poporul războinic hamburgerez trece la dubyurgend. Adică la răcutarea mucoşilor de pe băncile şcolii. Contra brelocuri şi abţibilduri.

Ştirea doi. Care repetă lucruri mai vechi. Cu date noi. Adicătelea marele Manitou se pregăteşte abitir de răzmeriţe şi gâlceavă. Ca atare se repetă de zor concertul în au major pentru pulan şi grenade lacrimogene. În interpretarea orchestrelor reunite ale agenţiilor.

Iar ştirea trei le explică oarecum pe primele două.

P.S. Şi ca să ne întoarcem la noi în coşmelie…. iute şi două centrări marca Andrei Bădin. Adică aia cu blonda şi aia cu fraierii.

Adică despre o blondă atât de ageră şi onestă că îşi trece şi şpăgile la declaraţia de avere.

Comments

0 thoughts on “Ştiri subversive

 1. Prietene, tare aş vrea să citesc măcar unul dintre scenariile serviciilor de informaţii interne americane care au generat astfel de măsuri. E clar că există o mare nelinişte socială, dovedită şi de creşterea criminalităţii în marile oraşe. În plus există o schimbare a structurii etnice, mai ales în sudul SUA. Iar peste toate pluteşte ura faţă de polarizarea socială şi economică excesivă. Suficiente motive să crească producţia de bulane şi bulangii!

 2. Şi înca nu am mai inclus ştirile legate de şomaj şi anumite miscări ale unei anume biserici.
  Aia e ţara în care şi sportul national e tot pe bază de bâtă.

 3. Nu mă miră că s-a dat şi Expo Flora…bineînţeles tot pentru un scop nobil, o cârciumă. Ce ne facem însă, că s-au dat wc-urile publice din Herăstrău şi tot în cârciumi s-au transformat şi alea.
  Ăştia aplică la greu chestia aia cu banii n-au miros.
  Nesimţiţi !

 4. Mordechai, ştii vorba aia cu gura pacătosului, da ?
  Aici m-au adus nemernicii ăştia, mai mult de o trotinetă cu girofar nu-mi voi putea permite .
  Cel mult o troacă de maşină, fără girofar.
  Dacă nu mi-am clădit fericirea pe rahatul altora, aşa-mi trebuie!

 5. Plătit.
  Am ascultat astăzi , pe fugă, ceva legat de taxa auto. Vosganian zicea că nu s-ar returna integral sumele plătite , că mai durează, eşalonari, etc etc.

 6. Pai mai bine in armata decit pe strazi, nu? Stie el bushul, carne ieftina de tun…si tot asa filmam Deer Hunter pe generatii traumatizate de razboi. Bleh, mi-e sila, suntem exact ca virusii de care amintea Agent Smith. Hai, mai bagati si voi ceva in Fa major, ca parca se stinge luminarea de la capatul tuneluilui….sau poate oi fi eu intr-o curba prin tunel.

 7. multam pentru “stiri”.
  insa trebuie sa zic ceva…ca asa-s io mica, neagra si rea.:)
  si am mereu ceva cu presa. care nu si nu…
  daca tot te-ai apucat sa zgudui soclurile blondelor nemuritoare..apai, fa-o cu talent si constiinciozitate. ca nu-i de ici , de colea…sa dai in fapt cotcariile cu suvite blonde.
  fa o ancheta serioasa, urmareste “tinta”, gaseste-ti oameni in sistem care sa-ti dea ponturi valabile. vezi ce tampenii de acte a semnat fiecare..cu cine ia masa..cu ce interlop liber si blajin se plimba, la ce cotet cotizeaza..si pe urma iti iese de-un articol strasnic.
  asa…chestiile alea despre expoflora si oficiul de stare civila de la 6….le stia si mama. ca-i fimeie informata.
  p.s. un pont pentru Andrei: una-i zdreanta, cealalta nu. sotul uneia a furat mai mult decat sotul celeilalte.amandoi au fost dati afara de la locurile de munca: unu – ca-i bou, celalalt ca a furat.
  din aproape in aproape…se simte si mirosul banilor…
  care-i traznitor, parol de nu.

Leave a Reply

%d bloggers like this: