Ştiri. Matinale, evident

Asta chiar mi-a plăcut. Cetăţeanul Francis Tovey şi-a luat doza de euthanasie cu ajutorul unui roboţel. Pe care l-a programat să-i tragă glonţul final (în cap). Senectul personaj şi-a construit roboţelul în regie proprie, downloadând de pe Internet planurile. Tot de pe Internet şi-a comandat şi materialele. La 81 de ani (o fi fost pasionat de Tehnium în tinereţe, poţi să ştii ?!).  

McCain a adunat ceva fonduri în februarie. Vreo 11 milioane de coco. Şi un double-digit în sondaje, faţă de Hillary. Obama îşi menţine bine suflul, fiind la doar 7 puncte. Dedesupt. Însă mult în faţa lui Clinton, a cărei rată de favorabilitate e într-o restrişte durabilă. Oricum, staff-ul obamez s-a apucat să “lingă dosarele” (vorba unui ilustru) din arhiva Casei Albe, montându-i doamnei o piedică marca David Axelrod. Stau şi ma întreb dacă şi la noi sunt arhivate minutele din activitatea Primelor Doamne. Ar fi ceva.  

Departamentul de Stat s-a enervat. Pe motiv că nu se umblă chiar aşa, cu nesimţire, la file-urile personale ale lui Obama. Prilej de concedieri de personal. Bine, întâi s-a enervat stafful lui Obama, la curent cu noile cercetări. Că de aia există strategi. Pe de altă parte, există şi FOIA.

Revenind la radiofonicul Bin Laden, Vaticanul a răspuns prin Rev. Federico Lombardi. Privitor la efectul tehnic al caricaturilor daneze asupra a ce-o avea în cap Bin Laden şi-ai lui, nu prea cred că Dumnezeu (chiar în varianta monoteistă agareană) îşi vede periclitată poziţia de autorii de grafică jurnalistică. Oricum, cele 5 minute (parcă mai era unul cu 5 minute?!) de audio-tape oferite lumii întregi de Osama, arată că omul a devenit mai degrabă preocupat de arta urbană contemporană decât de terorismul practic. Pai aşa aniversează el 5 ani de război irakian? Luându-se la trântă cu caricaturile? Dacă ne dă adresa îi trimitem noi nişte postere cu Merkave. Made by IDF.

Comments

0 thoughts on “Ştiri. Matinale, evident

 1. Bre, Benny Laden asta piraste crestinismul lui Allah. Zice ca Papy face o noua cruciada impotriva Islamului. Si caricaturile alea nu-l fac sa rida, la virsta lui nu-l mai “gidila” nicio virgina.

  Dar e doar un ipocrit, el duce o islamiada impotriva tuturor religiilor. Ca sa vezi, nesimtirea nu are scrupule. 🙂 Pregatiti-va turbanele !!!!! 🙂

 2. Bai good american fake jews:

  am uitat asta:

  in romaneste: Merkavale nu Merkave ( funny si incorect)

  direct in ebraica: Merkavot sau introduceti asta direct in ebraica:
  ( in locul asteia: Dacă ne dă adresa îi trimitem noi nişte postere cu Merkave. Made by IDF.)

  Yabenzona, ya hara, ya zevel, yakalb ( sau kelev) im titen lanu et aktovet selha nislah leha milion Merkavot.

  in traducere libera: Vere draga daca ne dai adresa ta iti vom trimite un milion de carucioare cu teava.

  ( fake cousin of course 🙂 )

  Kol Tuv Mordi, you know shit, man.

Leave a Reply

%d bloggers like this: