Ştiri încrucişate

Situaţia la Unchiu` acasă aduce a mofluzie curată. Şi asta o spune Greenspan. Eu am facut o analiză mai simplă decât Greenspan: am schimbat dolarii în euro şi am tras concluzia că 13,66 trilione de dolari PIBuiţi americăneşte însemnă fix vo` 8 virgulă ceva trilioane euro, PIBuiţi care pe unde poate. Adică nici o surpriză: economia SUA nu mai este cea mai mare din lume. Se întoarce URSS-ul în mormânt de bucurie…

Administraţia Dubya a scos ţara pekinezilor – acu câteva zile bune – din rândul gulagurilor pentru care drepturile omului însemnă nimic. Asta şi mocirla economică de pe WS au reprezentat argumente suficiente pentru o reprimare profund dialectică şi cît se poate de materialistă (tancuri, blindate, soldaţi, atilerie şi puzderie de miliţieni) a tibetanilor (care speră să-şi capete ţara înapoi. Naivii…). Genocid cultural e puţin spus, însă cine sa aibă tupeu să-i cheme pe responsabilii pekinezi la TPI? Nici măcar de un boicot al Olimpiadei nu poate fi vorba… De acela al youtube-ului, da!

Măcar la noi sunt oameni (ce spun eu oameni, primari am vrut să spun) pentru care lucrurile sunt şi vor fi bune, pentru că ştiu a susţine „comunicări” excelente cu oamenii. Unul dintre aceşti oameni fireşti este şi primarul Aurel Vamvu, om de nepreţuită valoare şi ilustru` angajament epistolar, care a reuşit a înlocui o ţeavă corodată cu o „conductă nouă şi performantă”. Printre altele.

Comments

0 thoughts on “Ştiri încrucişate

 1. Aaaa..Mordechai…s-au ai uitat sa amintesti de inteligenta si naturaletea tipica a primarului de la noi, avand in fata “the e.g.”:

  “Primăria a aruncat gunoi de grajd pe esplanadă ca să îngraşe pământul de flori din Pascani.
  Centrul oraşului le „rupe” nasul locuitorilor, bălegarul va rămâne printre magazine până la primăvară…..
  Hurray Europe Hurraaay!
  🙁

 2. “Sau” nu “s-au” 🙂 Asta e din partea lui Moshe, telexistu`. In rest, ne bucura eco-masurile luate de celebrul primar Ratoi (vegetatia sa se simta bine, nu?).

 3. Emotia de a mi da si blogul meu pe goarna aici …. m a facut sa scriu mai repede…si evident sa gresesc…
  Demult…intr a 5 a …eram pe cai cu gramatica si inca ma descurc.
  Baieti respect pt ce faceti !
  Smart ar trebui ridicat la puterea x …daca am extrapola 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this: