Ştiri. Încrucişate

Câte ceva despre Summit. NATO îi transmite „welcome” lui Putin la Bucureşti. Preşedintele Băsescu mai puţin, însă asta deja ştim. Rummy Rumsfeld ţine mult la extinderea Alianţei şi aşteaptă de la reuniunea de la Bucureşti orice, mai puţin timiditate. Ne dă şi câteva exemple de dăruire: Croaţia, Albania, Macedonia, plus Ucraina şi Georgia. După contingentele trimise, că alte ierarhii sunt mai puţin importante. „Now is not a time for self-doubt. It is a time for U.S. and European leadership”. Cât se poate de clar, nea` Rummy. Vedem ce-o face Putin. Ar fi chiar simpatic să dea o mână concretă de ajutor în Afganistan. Fie şi la transportul echipamentului, cum spun unii. Nu de alta, însă au nevoie şi talibanii de alte subiecte de propagandă. 

Veşti proaste pentru utilizatorii de celulare. Brain damage, da` rău de tot. Mai ales pentru nomofobi. Asta nu vine de la „nomos”-ul anticilor ci de la no mobile phobia. Ştiam eu că există ceva mai nociv decât fumatul. Chiar şi Gugălul 

Ultimul recensământ al religioşilor îi dă în creştere pe moslemi faţă de catolici. 19,2 la 17,4 raportat la populaţia Globului. Asta pentru că e Vaticanul exclusivist. Pentru că impreună cu ortodocşii, anglicanii şi protestanţii ar fi vreo 33%. De creştini, evident. Sau nu?! 

Pentru cine e interesat de preţul aurului, US Mint a fixat Gold Ounce Coin (nu circulă) la $1,119.95. Din programul American Eagle citire. Probabil Hilly Clinton a ştiut dinainte şi s-a hotărât să economisească. Neachitând bilurile de sănătate ale angajaţilor din staff. Deh, dacă tot pierde… Numai că una scrie în platforma-program şi alta face. Între timp, elita democraţilor lucrează pentru soluţia din iunie. Cum bine a spus Mordechai.          

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: