Ştiri de campanie

Ce sens are să mai iau si eu la scărpinat după ureche o ştire, când deja a executat Moş Călifar necesara scărpinare ? Aşa ca ia mişcaţi-vă clickul într-acolo să vedeţi despre ce frunza sfeclei vorbim. Şi pe urmă veniţi şi-i povestiţi şi lui Mordechai cum e cu România portocalie şi succesurile bachusului zeusului. Hai repejor !

UPDATE: Azi trăiesc din pomana prietenilor. Aşa că dau mai departe. Prietenul Constantin Gheorghe îmi trimit un articol tare în grumaz din Le Monde. În care aflăm ca mai nou dobânda bancară se mai calculează şi în funcţie de preţul alimentelor. Aşa că eu zic să vă grăbiţi să va achitaţi ratele că preţul şteviei a luat-o razna.

Încă un UPDATE: Daţi o tură şi pe Ioska Buble. Că merită. Campanie nene, nu glumă.

Comments

0 thoughts on “Ştiri de campanie

 1. Am văzut şi marinar care a ascuns bărcuţe în cadă, ca să aibă jucăriile asigurate. Şi nu l-a întrebat nimeni de conturi sau de asigurara de sănătate. Ar fi fost culmea ca Vântu să fie audiat în calitate de inculpat…

 2. Păi nu-l mai deranjăm pe Eol, că are televiziune orientată corect. Luăm declaraţia lui aia veche, dată agentului de circulaţie în ’86 când a luat radaru’.

 3. Maimutzareala portocalie: fie se cauta de pureci, fie se scarpina unu pe celalalt la bodega. Pe unde bate Vantu…

 4. Ca şi pe la noi, a “reacţionat” şi la ei politicul; şi ong-urile lmao.
  Ce obrăznicie. Să crească averile oligarhilor, pe spatele săracilor (pulimii , cum îi ziceţi voi pe aici) .

 5. agnosticus , a fi flamand fara cratima nu’i chiar nasol. si în plus face bine la cv macar faptul ca ai trecut pe la Anvers (Antwerpen pentru francofobi).
  cu ce treaba asta ramîne de stabilit .

 6. diacritice voiam sa spun ( tocmai lucrez cu nume de fisiere (imagini) web unde sar din cratima în cratima – subliminalul deh,)

 7. @Alandra, @Mordechai, am un rus aici la serviciu, mai precis un evreu rus, care tot timpul le zice printre dinti cind il supara ceva: “tvoiu mati”. Deci, tot de mamitzicile altora. Si imi dau seama ca apartinem aceluiasi grup care de la Marele Zbang dam cu sapa in ograda celor cu mapa. Nesilit de nimeni si in partiala cunostiinta de cauza declar: capitalismul e acelasi tip de musuroi care creaza “pulimii” iluzia sensului vietii.
  Musuroiul si mamitzicile, doua constante perene.

 8. @update Iosif Buble lol

  Se bat ăştia în champania asta , ca Făt – Frumos cu Zmeul în autobuz.
  Porci, vaci, cai, elefanţi, lesbiene, bâte… Să vină femeile , să înceapă dezmăţul!

Leave a Reply

%d bloggers like this: