0 thoughts on “Şi etern şi derby

 1. Va fi de căcat! Corina zice că m-am cam radicalizat în ultima vreme, dar nici vorbă! Limbajul exprimă strict vremurile pe care le trăim! Dacă tu crezi că ceea ce vedem noi se numeşte fotbal, asta e! Dar abia aştept să ne scoată ăia fotbalul din cap la europene!
  Oricum campionatul e un imens blat, chiar şi atunci când se joacă pe bune. Un blat cu performanţa, cu profesionalismul, cu dăruirea.
  P.S.
  Atată bine noul blog. Dar ştii tu rugămintea: pentru chiori, litera mai mare la comentarii.

 2. Cred că am rezolvat-o la comentarii.
  Despre meci… şi campionat. E o mare caterincă. Dar mai ştii ce surpriză om avea diseară ?
  Radicalizat ? Poate… Era un banc, ăla cu: radical, da’ doar puţin.

 3. io mi-s microbista feroce si-mi plac de mor arhentinienii….da’ la meciul asta nu m-as incumeta decat sa dau un pronostic la nr. de scaune facute zob, metri liniari de gard facut sool…brichete bic aruncate in trifoi si kile de alcool pentru curatat ranile.
  altceva…..nu pot.
  ca asta nu-i fotbal.
  e “jiji si borcea”.

 4. depinde…..
  daca reusesc fortili de ordine sa bage suporteru’ oaspete in adapost.
  daca nu….mai vedem.
  mai bem un tedy..mai mancam o felioara de kiwi…

 5. Faza e alta. Comentatorii agramati vorbeau cu dispret despre echipa din Ardeal. Miti(ti)ca, militianul, spunea ca vantul (nu SOV) a batut spre o anumita parte a tarii pana acum. Propun ca campionatul (nu e cacofonie, e realitatea bruta) sa nu mai accepte echipe ardelene. Asa vor castiga forever miticii. Cum sa dezerteze cupa din mâlul dâmboviţean? Anyway: Hai Dinamo!

 6. Bre, cica nu e cupa ci campionatul. Iar aia cu miticii… las-o. Că îţi zic eu nişte nume de ardeleni de nu mai iesi din casă.
  Acum eu cu Farul ce să mai zic ?

 7. corect!
  e jijia si cu bratul borcea
  de aceea pentru evitarea oricaror incidente eu i’as vedea pe cei doi la început de meci cu o banderola pe care sa fie scris ” nici o apa de munte fara peste oceanic”!
  merg solist pentru a, b, c, d si e ; vrei sa ne derutezi si sa credem ca vreo varianta o fi stricata ?
  si la urma eu sunt mai cîstigat caci si sa ma oblige n’am cum sa vad meciul ( doar daca îl da voiculescu pe antena 3) .
  în copilarie eram dinamovist din motiv ca toti erau stelisti. sa zicem din teribilism pe contra. dupa ce am facut armata , chiar nu am înteles de ce militienii sunt considerati reprezentantii unici ai idioteniei nationale. pai sa fi facut ei armata cu “muzicuta” si “balauru” si apoi mai discutam.

 8. mordechai, acuma esti si fotbaliator? Era si cazul, ce naiba, dupa un meci de fotbal merge o analiza politica la o bere, iar dupa lectura stiricelelor politice un meci de fotbal e leacul ce face sa treaca greata…are dreptate badea, ca traitu in romanica ocupa tot timpul omului..;-)

 9. Scump la vedere te-ai făcut, bre leibovici.
  Am exact atâta treabă cu fotbalul cât are damigeana cu tubu’ de neon. Dar meciul de diseară e un bun prilej de caterincă şi contemplare a năravurilor noastre.

 10. Recitesc comentariul lui Ciupico. Hehehe, mamă ce naraţiuni despre foarte puţina mea armată aş avea de băgat. Poate o să o şi punem de un cenaclu cu amintiri din cătănie.

 11. nu va mai radeti de caprarii din armata militara ca daca nu erau ei nu ieseati voi asa slefuiti cum sunteti.
  Si rabbi de colo: asa ma, zi-le ca prea se dau destepti! 🙂

 12. La mine n-a fost cazul, ca m-au scos doctorii de la şlefuit după primul şmirghel.
  Da’ tot îmi amintesc de un lent major. Cretinul absolut. Şi de atunci am văzut mulţi:” să nu prind picior de soldat că pune gura pe băutură că pe care-l prind îl fut în cur cu mâna mea”. Asta doar aşa de-o degustare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: