Şcoală -şcoală vrem miniştri

Pe la noi, de vreme bună, şcoala a devenit subiect de campanie electorală, ring de wrestling, manelotecă si ce mai vreti voi. Dar mai ales subiect de ras fin peste budinca electorală.

Zice Adomniţei, ministru de resort, dar fără rost:

“Afirmatia domnului presedinte potrivit careia universitatile sunt fabrici de diplome este total nepotrivita. E drept ca este posibil ca asertiunile presedintelui sa se fi bazat pe experienta fostului rector de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Dumitru Oprea, pe care-l sustine fatis si ale lectorului universitar de mare tinuta (academica) Elena Udrea.”

Na, că a nimerit-o si el o dată. Adică mişto grija lu’ zeus ăla mic cu îngheţata, nu ? Că acu’ ceva timp pe când prezenta emisiunea matinală la realivântu ne umplea scăriţa şi nicovala de marile sale împliniri şcolare. Nu că nu s-ar vedea şi cu ochiul liber. Bre, şefu’ lasă bre şi pe alţii să pilească la şcoală şi să facă biluţe ca poate ajung şi ei ‘ şedinţi sa pape îngheţată cu tufişu’.

Şi hop şi Videanu. Că de la înălţimea marilor sale realizări acu’ îi ia pe toţi la perpulis că e plin de succesuri ca motorina de accize. Asta ca pomenim de şcoală.

“Mircea Geoana demonstreaza nu numai ca n-a evoluat absolut deloc de la momentul in care plasa Magurele in sectorul 6 din Bucuresti, dar confirma inca o data si fara niciun dubiu eticheta “prostanac” ce i-a fost lipita pe frunte de seful sau politic”, considera Videanu.”

Ei, ce să spun. Acum chiar ne-am pricopsit. Dacă a ajuns şi Videanu s-ă se bage în vorbă, am pu-so. Deci, Adrieane, da’ eşti sigur ? Sau v-a trebui să t-e mai gândeşti ? Hai că încurci cratima cu bordurile.

Comments

0 thoughts on “Şcoală -şcoală vrem miniştri

  1. @Mordehai,

    hai ca mai avem un pic si tovarasul Basescu va fi doctor honoris causa la toate universitatile, iar savanta de renume mondial Elena Udrea ne va da lectii de succesuri.
    Rau am mai ajuns, prietene!

  2. Mărie, eu cred că nu mai avem niciun pic. Suntem deja acolo. Las’ că o cotim decisiv spre învătământul la mare distanţă de carte. Şi programe de master în succesuri şi doctorare în moni & iri.

  3. Vine şi ăla cu Moni şi Iri! Că e vremea lui! Sau, de ce nu, o temă ca asta: “Influenţa paralelismului liniilor de cale ferată asupra ciclului menstrual la raţe”. Ce, nu-i o temă valabilă?

  4. Tema propusă merită o tratare comprehensivă. Şi o necesară comparaţie critică , nu-i aşa, cu “Liniile din palma peştelui în istoria maratonului pe bicicletă”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: