Şansele

   Odată anunţată candidatura mareanului creşte veselia în patria noastră.  Îmi zice un pesedist că Marean nu e reprezentativ pentru PSD. Un ne-pesedist, dar bucureştean, îmi zice că Marean nu e reprezentativ pentru bucureşteni. E reprezentativ pentru Geoană. Şi asta, se pare, contează.

Cineva îmi spune: acum Blaga chiar are şanse. Altul îmi scria că: acum şi Prigoană are şanse. Chiar şi Guşă. Da. Aşa e. Acum toţi candidaţii au şanse. Doar bucureştenii nu mai au nicio şansă.

Am spus-o aşa că n-am probleme să o şi repet: sunt de stânga, aşa că n-am cu cine vota în ţara asta. Iar pentru PSD, tot mai mult, pragul electoral pare să devină un obiectiv îndrăzneţ.

Hai, voi să fiţi sănătoşi şi să mergeţi la vot. Că mai sunt ceva parcuri. Şi mareanu’  dă muzică şi papa la învăţământ, în semn de respect şi recunoştinţă pentru cei care l-au învăţăt carte. Nu ?

Comments

0 thoughts on “Şansele

 1. si daca “se alege” marean….???
  daca isi joaca bine cartea..si ne imbrobodeste…si da in pedelici cu borduri, si parcuri..si alte shoricarii…si cu ce-i mai pica la mana … si-si baga piciorutzele 36-37 in ele de “intelegeri oculte”…..
  ai????????

 2. Deci s-a rezolvat si cu oferta PSD pentru primarie. Tare imi este teama ca Vangele se retrage mai repede decat se asteapta unii prin PSD.

 3. @Semantic
  Nu m-ar mira. Ca e retractil din fire, micuţul. Dar cred că lumea din PSD se aştepta ca el să se fi retras de ieri.

  @nenea cosmos
  Păi e foarte corect. Marean are spaime că o noua candidatură la sectorul 5 îl poate lăsa cu basca pe ochi. Pe când aşa, promisiunea de-un vice-primar a lui Blaga, la ceas de seară, sună bine. Despre restul nu sunt sigur. Dar deloc. Aia cu “psd-ul nu o să pupe în veci primăria capitalei”. Păi asta e posibil doar datorită PSD-ului şi Mareanilor pe care i-a propus. Altfel au reuşit să ia 6 sectoare din 6, ar reuşi să ia şi capitala. Poate. Naiba ştie. Oricum, părerea mea e că doctorul candidând independent ar avea şanse mai serioase decât cărând sigla partidului în cârcă. Treaba lor. Oraşul lor.

  @Andrei Bădin
  Aşa e, Andrei, ţircusul nu lipseşte la români nici la vremuri grele, darămite acum. Dar zău, ce bun era şi un Nahorniac ca să avem panelul întreg.

Leave a Reply

%d bloggers like this: