Sambata!

  Maine stati pe aproape. O sa aveti ce citi. Promitem. Dezvaluiri! Exclusiv-senzational etc. etc. Adica avem marfa si dam in gat pe cineva. Ghici pe cine. De fapt asta e si tema de concurs. Ghici ce si despre cine dezvaluim noi maine ?  Dati cu presupusul, iar castigatorul va primi drept premiu o bere rece pe care si-o va cumpara singur.

Dar maine dezvaluim pe bune. O sa vedeti.

Comments

0 thoughts on “Sambata!

 1. Baieti, nu stiu a cui punte o frecati, dar cel putin stiti din ce parte bate vintu’ …sper sa nu scirtie usa cind intru si plec de pe blogul vostru 🙂

 2. Deci n-o frecam. Ni se freaca.
  Si de aia am proptit usa de perete cu un volum greu despre Abahlali baseMjondolo, ca sa stea deschisa si sa nu ne inereveze cu scartaitul. Asa ca poti veni/ pleca in voie.

 3. Bonsoir de seara! Io mi-s Gabriela. Vaz ca vi-s copii cu humor. Mare lucru. Mi-am luat deja berea, ca beau in cinstea zilei de nastere a lui Vania&Norica care se vor desfasura in ziua de 27 ale lunii curente…
  Cred ca veti dezvalui cine-i Morde si cine-i Chai. Eu as prefera sa dezvaluiti cine i-a rapit pe rapitii din Irak. Hai noroc!
  Ne mai vedem…

 4. Bun venit Gabriela in kibbutz la noi. De fapt suntem doi. Unu-i Moshe. Al’lalt e Mordechai adica eu. Asta putem dezvalui. Cat despre rapitii din Iraq stim clar cine i-a rapit. Dar nu spunem, ca ne cearta rabbi.

 5. Da….ni-i blogul fain si corect circumcis. Adica circumscris.:)) Iti intoarcem favorul. si te blogroluim de nu te vezi. Ba mai mult. am vorbit cu Mizantropul si te ia si el o tura in blogroll. Ca sa vezi ca la noi se fac afaceri bune. Dai una si primesti doua.
  Ba mai mult platim si in avans. Ca nu ne-am vazut la tine in blogroll. Dar mergem pe incredere.

 6. M-am dezmeticit un pic. Nu ştiu sigur dacă Daniel e Mizantropul sau Octavian. Da’ când mă trezesc, mă dumiresc io. Sunteţi băieţi de băieţi de blog.
  Am întârziat că ăla mic al meu a învăţat şah şi vrea să profite c-am băut beri şi să mă caftească…

 7. @Karakas
  Sayeret Yamam asteapta sa vedem ce ai de spus despre bataia vantului, Sayeret Golani ne e aproape, iar de restul, ni se pare ca suna a discrminare…Nu stim unde bate vantul, da` despre Ahashverus ai citit, nu-i asa?

 8. @ ihtis
  Pai … ai dreptate. Da -ne banii si ti-o cumparam noi:))
  Uiti cu cine ai de-a face? 🙂
  Las’ ca punem noi de concursuri pe bune cu premii serioase. Sau macar asta ne propunem. Sau nu ne propunem, dar promitem. Ceva pe acolo…

Leave a Reply

%d bloggers like this: