Să râdem cu S.R.I.

Nu ştim ce e aia marşutizare. Ca să nu ne întrebaţi fără rost. Dar ne-a plăcut ortografia conspirativă şi stilistica desăvârşităl. Şi cum nu puteam râde doar noi am zis să vă facem şi vouă loc la gaura cheii. Să vă râdeţi. Sau treaba voastră ce să faceţi.

Acum după ce am parcurs minunăţia de lucrare sereistă, am priceput cum a devenit unu’ Zeus. Că în ţara orbilor, chiorul e… Zeus.

Dar probabil nu polologhia noastră vă interesează ci, via zonainterzisa.ro, op-ul propriu-zis. Luaţi de aici şi savuraţi !

Comments

0 thoughts on “Să râdem cu S.R.I.

 1. Fraţilor, e de rău! Dacă ăştia sunt contra-spionii noştri, România e sat fără câini! Şi o definiţie pentru termenul folosit de un idiot în “compunerea “lui penibilă: “Document, act în care este fixat itinerarul unui tren, al unei maşini etc. 2. Mers continuu al unui tren de marfă cu parcurs lung, care nu lasă şi nu ia vagoane din vreo staţie de pe itinerar. 3. (Tehn.) Metodă de lucru la mai multe maşini. [Var.: marşrútă s.f.] – Din rus. marşrut, fr. marcheroute, germ. Marschrout.
  Ce vor să spună: că l-au “lucrat” mai mulţi? Că şi-au făcut mai mulţi “planul” la informaţii?

 2. Păi ăştia sunt. Iar pe cârmacele lor ( şi al nostru al tuturor) îl ştiţi la fel de bine. N-or avea ei multă şcoală, dar la câte-o labă peste bot se pricep. Asta ca să vă parafrazez.

 3. ce pot spune….
  daca marshrutarea este singura aparare in calea lor…apoi sa le fie de bine
  iar in final trebuie sa recunosc….
  interesante sursa….
  Shi ca sa nu fie suspansu mare trebuie sa recunosc ceva…
  imagineazatzi ca intr-o discutie particulara shi tet a tet, o persoana apropiata mie , dupa fuga sa prin 1990 intr-o anumita tara vestica, imi spunea, ca nimeni nu a iesit shi nu iese decat cu picioarele in fatza din Securitate.
  Akuma cand stiu ca discutia avea loc dupe 89 undeva prin 93 , shi mai pun la socoteala ca pesoana a shi ajuns herr direktor de banca in respectiva zona de parashutare , stau shi ma intreb ce a vrut sa zica…
  Intrebarea e shi mai profana cand aflu ca aceasi persoana a primit comanda zurukt zu zukunfkt de intoarcere in tzara muma(2007)…unde sorpriza ghenerala este numita derektor de banca de catre firma streina.
  Ka inca mai da din gat sau ca o fi iesit cu picioarele in fata pe usa Serviciul Secret ramane sa ma dumiresc…insa dupe cum stiu ca merg treburile pe acolo…e clar vorba de un alt caz de marshutizare…
  :)))

 4. Ce ar fi ca peste cativa ani CNSAS-ul sa scoata dosare de dupa ’90… astia marsutizeaza la greu .
  Cat despre raport , foarte tare… ii domnea ala pe toti.
  Dl. Hayssam…Sau poate astea erau nume de cod ale celor marsutizati…lol

Leave a Reply

%d bloggers like this: