Recursul la ginecologie

Acum chiar m-am enervat. Ieri vă spuneam despre pilda de gândire mononeuronală a ceneacilor, când ba îl somau, ba îl iertau pe Victor Ciutacu. Care n-avea cărare pe partea care trebuie şi nici fanta de la tonomat orientată spre Olimp. Bun. Am zis, au retractat, s-au făcut de căcat, noi am dus mâna la nas şi mergem la defilare.

Da’ nu se opreşte aici. Ar fi simplu ca prostia să dureze cinci minute şi pe urmă să treacă, precum ameţeala de la inhalat aurolac.  Noul duşman al poporului identificat, demascat şi tocat de ceneaci e prietenul Mile Cărpenişan. Care a făcut ce ? Şi-a împrumutat vocea pentru un clip electoral. Habar n-am al cui. Nu interesează.  Şi cum crima asta oribilă trebuie neapărat sanţionată s-a sesizat şi organul nou tocmit al gazetărimii, AJR.

Acu’ şi Mile e un penal şi un nenorocit. Păi, cum, Mile ? Adică bagi coarda vocală în vibraţie fără să-i ceri voie lu’  Tatulici ? Eşti în culpă. Adică îţi exerciţi vocalul fără patalama la mână de la organili de partid şi de stat ? Eşti în culpă.

Dacă pe viitor vrei să nu mai ai probleme, te duci tu, Mile, la CNA şi la Tatulici şi obţii hârtie la mână că ai voie să  vorbeşti cu vânzătoarea de la şaorma ca să obţii papa.  Pasul doi; meditaţii de la Tatulici &co de folosire a gurii & limbii spre catifelarea rectului olimpic.

Acum chiar nu îmi mai arde de bancuri şi devine necesar recursul la ginecologie. Adică nişte trimiteri cu direcţie bine precizată. Da’ de când îi fute grija pe toţi limbricii cum şi ce fel îşi foloseşte cineva vocea ? Chiar ce mai urmează ? Pas de defilare cu tablourile Conducătorului si ale elenelor ? O să vină ceneacii, tatulicii şi alţi marţafoi să ne spună când să respirăm, cum să râgâim şi ce miros trebuie să aibă băşina pe care o dăm pe cur ?  Chiar ce mai urmează ?

Comments

0 thoughts on “Recursul la ginecologie

 1. Exact faza de ieri apropos de sanctiunea (retrasa) a lui Victor Ciutacu si clipul Parazitilor : “Actiunile voastre ne alimenteaza ura”

 2. Echipajul portocaliu se comporta ca nebunu’ din Cinema Paradiso: ” La piazza è mia, la piazza è mia! ”

  Cum o dai, cum o-nvirti, greu cu democratia asta in Romania!

 3. Ruxi, ai întrebat şi aici. E irelevant. Codul civil a apărut la noi pe vremea lui Cuza. Dar nu Cuza vinovat pentru… şmenurile de azi cu retrocedările.

  @ moshcalifar
  Ura e un sentiment de care nu mă apropii. Dar dracii mă mai apucă.

 4. Şi zicea Pruteanu, Dumnezeu să-l ierte:
  “navigăm în continuare în această mare de fecale…”
  Adevăr grăia!

 5. Nu va incapatinati ma, e vinovat si gata, cine-l pune sa fie el sarb in coasta Vantului, hm..adica vanturile lui Voda, sa ne intre bine in cap, sunt mai catolice decat Cosava…asa ca, CIUTI BRE, ca daca e lege de la curte citire…executarea…sa vedem a cui, pana la urma urmelor…
  Sibilla

 6. ja znam…la el e altceva…cum mai zasai io…se-mpuscara doi iepuri dintr-o lovitura …
  e mult mai grav, si, mai pro-fund…d-aia-mi vine sa-i teleportez pe galaxii nepopulate, sa nu zic si altceva, caci vorba ta, cum bine zasasi ” chiar, ce mai urmeaza ?”

 7. Pingback: Mile «

Leave a Reply

%d bloggers like this: