Realitatea, mereu originală

N-am cum să nu remarc. Acum mai bine de două săptămâni notam aici iniţiativa kaki a autorităţilor italiene. Aceea referitoare la amprentarea ţiganilor. Şi – la sugestia moşului cel călifar- urneam o iniţiativă. Fără mult zvâc şi năduf, dar cu pornire sinceră.

De atunci s-a umplut lumea de indignaţi. De tot felul. Asta e bine. Chiar dacă e şi multă ipocrizie acolo. Iar când descopăr că şi Realitatea se urneşte… zic: fain aşa. Dar privind logo-ul inventat de  eolieni… şi… restul… mi se părea că seamănă tare mult cu ceva. Cu ce oare ? Deontologie la greu, bre.

Ei, moş Călifar, îţi place ?

Comments

0 thoughts on “Realitatea, mereu originală

 1. Uite continuarea la povestea cu amprentarea tiganilor…Sa fie un nou scandal? Cu siguranta da!

  Adevarul
  Marþi,15 Iulie 2008
  Silvio Berlusconi câştigă votul de încredere al deputaţilor pentru proiectul privind imigraţia

  Guvernul italian, condus de Silvio Berlusconi, a câştigat astăzi, un vot de încredere în Camera Deputaţilor, privind un controversat proiect de lege care prevede înăsprirea sancţiunilor în cazul imigranţilor clandestini, informează Mediafax.

  Ministrul italian pentru Relaţia cu Parlamentul, Elio Vito, a explicat că votul de încredere a devenit necesar în urma celor 1.200 de amendamente depuse de opoziţie.

  Proiectul de lege, denunţat de stânga, de asociaţiile catolice şi de apărare a drepturilor omului, dar şi de instanţele europene, prevede, printre altele, introducerea delictului de imigraţie clandestină, pentru care s-ar aplica o pedeapsă de la şase luni la patru ani de închisoare, dar şi facilitarea expulzărilor.

  Durata şederii în centrele de detenţie ar putea fi prelungită de la două la 18 luni, în timp ce pedeapsa în cazul imigranţilor clandestini care se fac vinovaţi de comiterea de infracţiuni se va tripla.

 2. Stiu din armata, nu se fura se completeaza.
  Si apoi,,,, ciorditori de azi potentatii de miine. Tericenu si Patriciu livrau lucrari de diploma pentru studenti arabi, s-au scos? s-au scos! Atunci cafea, tv-color, videouri, tigari!.
  Acum cimpuri petroliere de la mama lor de acasa din Liban.
  Basescu maestrul bufului (marfuri de contrabanda) aduse cu vaporul confectionat la el la Moldova. In ’89 avea 80000 de coco, el a spus.
  De Don Corleone din fotbal nu mai vorbim.
  Asa ca daca cei de la Realitatea au ciordit si ei o ideie, sa le stea in git. Oricum pe lumea ailalta cei saraci cu duhul o sa fie cei dintii, adica ei. Invidiosilor!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: