Rahatu’ bate masteratu’

Preluam stirea mediafax ca sa stim despre ce vorbim.

BUCUREŞTI / 21:08, 17.01.2008
Jurnalistul Cătălin Avramescu a fost numit consilier de stat la Cancelaria preşedintelui Traian Băsescu, potrivit site-ului Administraţiei prezidenţiale.

Cătălin Avramescu s-a născut la 12 iulie 1967, în localitatea prahoveană Mizil. Este absolvent al Universităţii Bucureşti, doctor în filosofie.

Avramescu este membru GDS şi a fost editorialist la “Cotidianul”.

Ca ramasese avramescul singurul reprezentant al ‘telectualitatii aeropurtate nerecompensat pentru cotidienele ablutiuni labio-anale aplicate carmacelui. Daca n-a fost sa fie ambasador, sef de tevereu sau altceva, tot i s-a creat si lui un post in schema la CAP Cotroceni, cu leafa si girofar de la contribuabil via Cel Ales.
Ne tot freaca Rabbi la cap cu munca , cinstea si etica. Da’ nu se potriveste. O gura de cacat bine mestecat e mai profitabila la cariera decat toata ontologia, gnoseologia, axiologia , epistemologia si alte logii. Iar avramescul a trecut de vreme buna pe regim de rahat procurat direct de la tuturoi.

Ii transmitem pe aceasta cale apa de gura, felicitari si digestie usoara. Ca e societate civila.

Comments

0 thoughts on “Rahatu’ bate masteratu’

 1. Aoleu, ideologul portocalei mecanice, filozof in proctologia bocului…Unde baga asta degetul filozofal nu mai e loc de muste. L-am auzit o data si-am schimbat canalul, ca se-mportocalise ecranul. Io zic ca asta ar fi bun totusi la reclamele ING…

 2. io va zisei ca e “aglomeratie” mare la posturi cu bani buni si “girofar”.
  voi…nu si nu!
  iaka..
  asta s-a ales ca e un talent rar. mananca atata kkt de pierzi sirul vagoanelor.
  e un talent.
  pe “felia” lui e bun.
  mai zic?
  ati prins ideea?
  mai tanjiti dupa posturi?
  e concurenta serioasa..sunt oameni “dedicati”, nu amatori…
  zau..
  filosofia kktului e disciplina grea…nu e pentru orshcine.
  ai, la treaba…
  p.s. io, ca ‘telectual fumator (vorba gazdelor noastre ticnite) am o nedumerire la circumvolutiuni: oare cum s-o simti traian inconjurat de atatia “specialisti” in prepararea kktului.
  nu l-o deranja mirosu’?
  ‘ntreb si io…nu dau cu paru’

 3. bine ca va gasiratzi:))
  p.s. pai, maestre…cum sa nu ma revolt? cum sa nu fiu asa “pornita”?
  avramescu – conseiller..
  nutzi – doctorand, prefesor…zvonurile o dau de viitor prim-ministru (oyoyoy, vorba nashilor nostri…va dati seama ce mishto? nu-i suficient ca suntem prostii satului…apropos,
  mi-a povestiti cineva o kestie halucinanta, vis-a-vis de nutzica – mon amur….cand erea ea mare consilier municipal- ales pe liste la pnl – contra 20.000 epuroi – participa la o sedintza de comisie…si lu’ nutzica mea i s-a intamplat pocinogu: i s-a desfacut sutienu’ – sa nu va vad ca va radeti….e pocinog mare – cu naturaletea cu care dezbate problemele legate de geo-strategia carciumilor de la marea negra…s-a intors spre colegul cel mai apropiat si l-a rugat suav s-o ajute sa rezolve problema. va dati seama ce faza sublima. ce parfum. ei, daca i s-o intampla pocinogu si in mijlocul unei sedinte de guvern/csat….ce mai kestie… ce mishto…)

 4. Mai, da vazui comentarii de mare naturalete pe tema Nutzicii, bre. Pai dapa-i dupa ce a aparut in Atac in pozitia ideologica doggy cu Cocosul calcand, dupa pictoriale cu deschidere intre geostrategiile pubiano-baseniene, dupa o tinerete aventuroasa (deh, pana la parcari trebuia sa produca ceva), cu un presedinte care atunci cand nu era presedinte si era social-democrat (sanchi) in reuniunile stangii iuropene se facea ranga de cate idei dezbatea…… ce sa spun, unde sa se nasca si Urmuz daca nu in patria asta de cumetri si cumnati…..

Leave a Reply

%d bloggers like this: