0 thoughts on “PSD partidul minune

 1. Banuiesc ca strategia lor este de a capta membri acestei etni numeroase, in scop electoral. Problema este la ce nivel de pozitii ii avansezi pe acesti indivizi tinind cont de valoarea lor autentica. Altfel iese cacialma…

 2. dragilor,
  printilor,
  si manelishtii e oameni si ei…e vii…e afoni…respira…nu plateste impozite…
  si marean….sau gabriel “aport, rex” oprea, ashisderea: nu vaz care-i problema…
  aaaaaaa… psd-ul…eh!
  daca asta-i trendul la social – democrati…nu putem sa ne opunem.
  oricum, ne pierdem vremea cu ei…astia vor sa ajunga sub pragul electoral neaparat. au facut pariu cu “cineva” ca le iese de-un 4.32% si lucreaza puternic.

 3. acuma na, daca e adevarat ca e loial comunitatii, poate ca se va si implica, finaciar si sa speram ca nu numai….
  ma intreb totusi, caci recunosc eu nu stiu inca, Guta are vre-o ” slabiciune ” politica??
  revin, nu-i frumos sa facem discriminari, daca pe reprezentantii folclorului autentic i-am acceptat cu totii, in sensul ca ne-am resemnat cu prezenta lor pe scena politica, manelistii nu au dezlegare??
  un lucru e limpede, ori oamenii nu se mai multumesc cu domeniile lor de acivitate in care poate ca exceleaza ( si nu discut aci despre cultura, valori ori calitate… ), fie ca sunt eu pe miristi si nu am clin maneca cu politica, fie e o anumita dorinta de a nu te mai multumi numai cu bani, si isi doresc putere, cu oice ” pret “… dar daca manelistii investes in PSD, oare nu cumva simt ei un iz de schimbare mai alert ca multi dintre noi…. na, m-am zapacit de tot…
  adica, voiam sa zic ca m-ati zapacit de tot sau, sunt eu o zapacita incurabila…
  respecte,
  SIBILLA

 4. Despre rromi, numai de bine!

  Mai bine evreu decât ardelean,
  Mai bine mort decât regăţean!

  În aceeaşi ordine de idei, eu cred că ne vom căptuşi cu un primar bihorean la cârma Bucureştilor şi, cine ştie, chiar cu un viitor preşedinte ardelean, în persoana lui Vasile Blaga. Asta, în condiţiile în care Băsescu nu va mai candida. Şi eu cred că nu va mai candida, pentru mai multe motive, pe care le puteţi citi aici:

  http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/04/14/vasile-blaga-presedintele-romaniei-in-2009/

 5. În discuţie nu interesează etnia candidatului. Absolut deloc. Mai mult decât atât, omul în cauză, manelist sau nu, poate fi un candidat valabil şi devotat comunităţii sale. Nu asta este problema.
  Ci tipul, profilul de candidat pe care îl reprezintă, şi care pare a fi deja o direcţie în PSD. Şi care trebuie opus unui alt tip de candidat, deloc pe placul actualei conduceri a Partidei Social Democrate.

 6. ,,Oh, viata mea , refrenul vanghelizarii PSD, o sa fie cantat de Geoana din ce in ce mai des.

  Adrian Minune este una din ,,surprizele” lui Mircea Geoana. Presimtim ca Ciomu va candida , din partea social-democratilor, la Baicoi.”

  sursa: sorinoprescu.wordpress.com

 7. Ma chinui sa il vad pe Adrian Copilu la lansarea televizata a PSDului dar nu pare sa fie in primul rand. Probabil il lasa sa cante in a 2-a parte.

 8. Mai tehnic vorbind, Cristian Diaconescu este strident si congestionat (oricum daca la talkshou cu 3 oameni, parca la antena 3, in studio, el era singurul cu vocea in crescendo ca o tzatza, atunci nu are sanse, pare artificial), nu stie sa se relaxeze si daia nu transmite incredere audientei.

 9. Hai ca la asta nu m-am gandit, dar s-ar putea sa ai dreptate.
  Smileys(urile) sau smailurile astea, ca nici nu stiu cum sa le zic, nu ma mai satisfac pt. a-mi exprima “starile”. <:-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: