Program politic: hot !

Asta găsiţi dacă v-a căzut cablul la televizor şi daţi click-uri pe net, ajungând pe site-ul pedelic. Vă duceţi la “Documente” şi uite ce vedeţi. Un program politic hot ! Mmmmmmm ! PD-L…. I’m too sexy for my site ( pe muzica ghei de la Right Said Fred).

clipboard02.jpg

După aia, dacă tot n-aveţi partener pentru activităţi mai plăcute şi nici bani de beutură, puteţi trece la lecturi hot. De exemplu, Conferinţa de presă a Monicăi Icob Ridzi. Unde aflaţi ce activitate intensă a avut organizaţia de tineret în cele trei săptămâni de la alegeri. Alegerea ei. Adică numai succesuri. Pe urmă citiţi asta:

Tocmai aceasta lipsa de informare a stat la baza programului nostru, “Pregatiti pentru Europa”, pentru ca in Romania, la ora actuala, nu exista un program centralizat care sa ofere tinerilor informatii despre fondurile europene care ii vizeaza. Grupurile-tinta ale programului nostru sunt, pe de-o parte studentii, pe de alta parte elevii din scoli si licee si, nu in ultimul rand, tinerii intreprinzatori.

In ceea ce ne priveste, Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal va sprijini in urmatorii cinci ani derularea acestui proiect, atat ca va dura perspectiva financiara a Uniunii Europene. In acest sens, concret, vom infiinta la nivelul fiecarui judet un secretariat pentru integrare si oportunitati europene, care va avea ca principal scop implementarea acetui prgram si, bineinteles, punerea la dispozitia celor interesati a informatiilor din acest domeniu.

Faza diacriticelor o depăşim. Deşi un site respectabil… Dar o depăşim. Depăşim şi faza cu salariul mizerabil care îl aduce pe administratorul site-ului să mănânce vocale şi consoane fără pâine, fără salată. Se întâmplă. De fapt poate nici nu e o greşeală ci o reproducere fidelă a dicţiei unor pedelici. Dar la faza aia cu programul am avut nevoie de pix, hârtie şi scheme complicate. Dar nu ne-a folosit. Deci recapitulăm: În România la ora actuală nu există un program (centralizat). Lipsa informării a stat la baza programului lor ( mă rog… dacă baza asta au avut-o ) ! Deci au un program. Deci există un program. Al lor. Şi atunci deducem că programul lor nu e în România. Sau e ? Sau e, dar nu e ? Complicat.

Mergem mai departe. Deci nu există un program centralizat. Până la urmă stabilim că aşa stau lucrurile. Şi mai aflăm că până la urmă au ei un program ( Iar mă zăpacesc), dar nu e program e proiect. Aha, deci e , dar nu e. Şi concluzie logică: pentru că nu există un program centralizat ( nici al lor) , au ei un program ( al lor) pentru un secretariat în fiecare judeţ ( descentralizat). Şi acum abia pricepem de ce nu există program, deşi ei au program, care e doar proiect, dar care nu e centralizat, deci nu există program centralizat. Cu puţină bunăvoinţă totul se rezolvă.

În privinţa duratei perspectivei… nu ne pronunţăm. Să se pronunţe coana UE şi să spună cât va dura perspectiva ei financiară.

Gata. Simt nevoia să mă îmbat. Mă gândesc să intru mâine pe site-ul PSD. Şi luni la PNL. La PNG chiar nu am curaj. Dacă scap vă povestesc ce şi cum.

Comments

0 thoughts on “Program politic: hot !

 1. Ce ocupatii de week-end aveti si voi.. Chiar ca e complicat.. Eu va urez succes in toata aventura asta! O sa scriu si eu despre fondurile europene, dar nu chiar in week-end.. Si contez pe indulgenta voastra, bineinteles.. Va doresc o seara minunata.

 2. Nu… că noi ne-am dus acolo la hot. Că la hotuială ne băgăm. Credeam şi noi că se lasă cu erotisme pedelice. Când colo ăia îşi consideră “Programul politic” hot. Deh, perversiuni şi perversiuni.
  Uite cum facem. Ai o pilă ţapănă la noi. Promitem să nu mârâim nimic despre ce scrii. Nici nu cred că ne-ai da motive. Dar sugerăm o diviziune a muncii: tu să scrii de fondurile europene, noi să le cheltuim ! 🙂 🙂
  Da’ n-avem noi parte de aşa succesuri. Noi şi halviţa o luăm în rate.

 3. Bine, Mordechai, o sa scriu atent, desi nu e subiectul meu favorit. Eu cred ca oamenii nu sunt prosti. Si, fie vorba intre noi, e multa parsivenie aici.. Ce legatura are Monica cu fondurile europene? Poate ea, ca parlamentar european, sa influenteze cu ceva, sa scoata un euro de la UE? Sa fim seriosi, praf in ochii oamenilor!! Fondurile europene se acorda de Comisia Europeana, pe baza de proiecte, prin Guvernul national!!
  Hai ca m-am ambalat, ma scuzati.. Mai bine va scriam despre comentariul vostru despre lotus, cat mi-a placut de mult.
  Asa ca nu va puneti prea mare baza in fondurile europene, desi eu va doresc mari succesuri.. Da` sa ni le impartasiti si noua!

 4. Nu, nu ! Zici foarte bine ! E pe principiul ” mulţi vede, puţini cunoaşte”.
  Hahaha. Da… hai să vorbim. Despre lotus, despre corcoduş sau despre sfecla timpurie. Despre orice. Că e sâmbătă seara şi sunt pus pe taifas. Dar nu despre pedelic, că dăunează grav la succesuri.

 5. Eu nu prea am timp acum, mii de scuze.. Despre lotus am spus ce aveam de spus, corcodusele sunt prea acre pentru mine, iar sfecla.. mergeam in practica la cules de sfecla..Da` de ce stai pe net sambata seara? Parca ziceai ca te imbeti! Boala curata, calculatorul asta, pe cuvant..
  🙂

 6. Pen’ ce scuze ? Eu am timp că am luat ieri doua chile din angrou.
  Boală grea. Aşa e. Îmi revăd nişte scrieri şi mai stau şi cu satelitu’ focalizat pe blog.
  De îmbătat… nu am renunţat la o idee. Au trecut 20 de ani de la ultima realizare in domeniu si ar fi cazul.

 7. O seară bună. Mai vorbim noi că n-au intrat zilele în sac şi nici nu ne termină ăştia aşa uşor. Ooops ! Din greşeală am apăsat butonul greşit şi în loc să aprob am şters comentariul. Şi zău n-am băut. Scuzeee !

 8. Nu stiu cati euro vom scoate noi de la ei dar un lucru este sigur: noi la UE cotizam .(sau nu?)
  Norocul nostru cu Trupa de Balet de la
  PD-L care lucreaz din greu la “programuri” de “succesuri”.
  (miroase a creier incins acolo)

 9. Auzi tu: “In ceea ce ne priveste, Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal va sprijini in urmatorii cinci ani derularea acestui proiect, atat ca va dura perspectiva financiara a Uniunii Europene”

  Limbaj de lemn de dud! Cita de lunga o fi perspectiva asta “financiara a Uniunii Europene”? M-as hahai si eu, dar purcica e moarta-n cotetz. Cu asa “lideri” politici, tara poate sa fie condusa in continuare de omuletii mici si verzi (la Boc ma refeream).

 10. Acuma, ca s-a terminat week-endul si am revenit cu picioarele pe pamant dupa melodiile astea frumoase, am o informatie, ca raspuns la o intrebare pusa de Alandra:

  Ca urmare a aderarii de la 1 ianuarie 2007, Romania este eligibila pentru a primi aproximativ 19,7 miliarde euro in perioada 2007-2013. Contributia anuala la bugetul UE este 1.02 % din PIB, pentru fiecare tara.

  “Accesarea fondurilor europene e o problema stringenta a Romaniei, iar momentan contribuim la fondurile europene cu sume mult mai mari decat suntem in stare sa atragem, ceea ce reflecta dezechilibre macroeconomice majore” a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

 11. @Constantin Gheorghe
  Luăm, mestecăm şi vedem ce putem regurgita. Mulţumim frumos.

  @Karakas
  Deci limbajul e din lemn bun, da ? Confecţionat din şipcile de la parchet. Acu nu voiai ca şi limbajul să-l aibă tot din borduri ?

  @Corina Creţu
  Ai reţinut, Alandra ? Reţine că oricum nu o să vedem sfanţ din paralele alea. Săru’ mâna, Corina, precizarea e pe de o parte utilă, pe de alta futilă. C-aşaaaa-iiiii romââânuuuul…

Leave a Reply

%d bloggers like this: