Praz vs. castraveţi

Într-o lume în care războiul economic e ceva la fel de obişnuit ca mătreaţa, românii au şi ei mini-războaiele lor economice. “Război economic” poate părea mult spus, în cazul de faţa, dar nu e. Pentru o ţară ca România ( sau Bulgaria) o asemenea investiţie, generatoare a câteva zeci de mii de locuri de muncă, este importantă.

Bun, după ce ne-am războit polifonic cu nemţii (vorba vine, că de fapt noi n-am prea făcut nimic, am stat şi am aşteptat să ni se întâmple), acum vin la rând rudele lui Bai Ganiu. Iar prada este importanta investiţie a Voestalpine. Ştirea o găsiţi aici.

Decizia celor de la Voestalpine este greu de anticipat şi depinde de mulţi factori. Unul extrem de important este prezenţa pe piaţa noastră a colosului Arcelor- Mittal. Fără a cărui binecuvântare e greu de crezut că va fi admisă competiţie în ograda. Şi nu prea văd de ce şi-ar dea nea Mittal binecuvântarea. Aşa că în meciul România – Bulgaria Mordechai dă pronostic 2. Dar sincer sper să greşesc. Om vedea.

Şi un update interesant via Andrei Bădin. Aparent nu există legătură, o vedem doar noi aiurea.

Comments

0 thoughts on “Praz vs. castraveţi

  1. Mi-e prea lene să caut, dar parcă nu m-aş mira să aflu că în acţionariatul austriecilor e şi Mittal, aşa că s-ar putea să nu fie o aşa de mare problemă aprobarea. Ca să nu mai vorbim de faptul că băieţii de la Viena merg în gaşcă, adică se vor duce după OMV!

Leave a Reply

%d bloggers like this: