Poze cu un conţinut ridicat de haz

Cine n-are prieteni să-şi facă. Cine are să stea cu ochii în patru. Zicere cu ridicat conţinut de înţelepciune, debitată în condiţii de pălincă. Ei, uite că eu mai am prieteni. Şi când am… îi fur. Aşa că şi azi iau de la prietenul curcubitator două poze care mi-au vărsat cafeaua în dimineaţa asta.

Prima nu are nevoie de comentarii. O lăudăroasă, vorba curcubitatorului.

Cea de a doua e şi mai şi. Curcubitatorul o socoteşte cea mai proastă copertă de disc realizată vreodată. Admit că are argumente solide, dar mai ştiu şi pe la noi nişte temerari care au realizat câte ceva.

UPDATE: Da, mare update, ce să zic. Mă rog. Dacă tot o dăm pe hlizeală din asta subţire, hai să îi punem şi capac. Ce prosopu’ lu’ nea Mătreaţă.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eROBQ_dHOA8]

Comments

0 thoughts on “Poze cu un conţinut ridicat de haz

 1. Vali, daca stai sa cauti nod in papura fiecarei glume, viata va trece pe langa tine fara sa zambesti macar. Si asta e saracie.

 2. Nu rupta, dar o mutau aia dupa in localitatea Galeata . Pff, nimic nu se compara cu niste comentarii misogine vineri dimineata la prima ora.

 3. :))) Cafeaua mea a mers direct pe monitor.
  Tare ar fi daca respectiva s-ar infrati cu cineva din localitatea ceea croata cu nume falos.

 4. Mordechai, despre ce localitate omonima din Arad vorbesti? sint nascut aici in arad, dar sincer habar n-am la ce te referi… e drept ca nu geografia e punctul meu forte…

 5. Numele e fara relevanta atata timp cat nu exista nimic dupa el.dar am gasit prognoza ptr azi.
  Realitate: 25° C
  Umiditate: 71%
  Presiune: 0.00 mmHG
  Viteza vantului: SE cu 4km/h

Leave a Reply

%d bloggers like this: