Pink Flamingos

Unii vă vor spune că e un “cult classic”. Alţii vă vor toropi cu refelecţii despre estetica urâtului. Dar de la flori de mucigai până la contemplarea rahatului arătându-şi moţul din găoz e drum lung. Acum Cinemax România ne-a blagoslovit cu difuzarea acestui film. Pe care nu vi-l recomand, dar pe care, totodată, l-aţi putea vedea fie şi doar pentru a descoperi că şi aşa ceva se poate.  Despre chestia asta pe care unii o numesc “cult classic” puteţi afla aici pe imdb. Eu o socotesc doar o incursiune în sordid şi scabros, dusă mult mai departe decât era cazul. Şi  eu nu sunt chiar un pudibond.

Fragmentul pe care vi l-am ales e printre cele oarecum digerabile.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6KDfABlm_Rw]

Comments

0 thoughts on “Pink Flamingos

 1. il revad si parca e mai rau ca prima data.Ce estetica a uratului ? Asta e culmea scatoscabro si nu mai stiu cum.Dar cred ca e loc de mai mult. Nici nu vreau sa-mi pun imaginatia la treaba. S-ar gasi altele si mai si. Cah !!!

 2. Am dat “comandă”, până ce apare mă fac că muncesc. Deşi, altfel, m-aş chinui să mă mai uit la vreo doi pinkoşii decât să muncesc 😀 Sau poate nu, totuşi…

 3. Dezgustator
  Din pacate unii oameni sint dotati cu prea multa imaginatie….. Sunt pentru dreptul la exprimare, dar parca ar trebui unele limite…
  Iar regizorul, scenaristul si actorii ar avea nevoie de un control psihiatric complet….
  Mare e gradina lui Dumnezeu!

 4. …Fara a fi discredita sau a infiera,consider ca acest clip ar trebui sa fie un exemplu sau mai bine zis un anti-exemplu!
  Tot ansamblul de multiple “incercari” total nereusite ale unora ce li se pare ca ar avea de castigat sau ar avea de epatat in aceasta lume in continuare indobitocita si dezorientata ma face sa ma intreb daca ,intr-adevar arta,cultura sau ceva care ar fi tangent (ar…rima) sau ar face sinonimie mai este cu adevarat promovata sau “vazuta” cu…ochi nepartinitori,ca sa nu zic …buni…
  De asemenea va felicit domnule ca postati fel de fel de clipuri si maim ales fel de fel de articole in care spuneti lucrurilor pe nume,intr-o maniera foarte atractiva!

 5. Păi, mulţam de vorba bună. În privinţa artei… greu de măsurat unde începe şi unde încetează. Dar am eu aşa o bănuială că arta ar trebui să aibă altă formulă decât un vomitiv.

Leave a Reply

%d bloggers like this: