Pârţburger

Gata ! S-a rezolvat. Problema încălzirii globale. Bine, nu s-a rezolvat, dar e ca şi rezolvată. Acum savanţii şi-au suflecat mânecile de la ciorapi, şi-au tuns părul din nas şi s-au pus pe treabă.

Deci nişte savanţi argentinieni s-au pus cu  botul pe… pe cercetat băşina şi râgâiala vacii. Ca să afle cum e cu metanul. Şi constatând că vaca bese rău din punct de vedere geoclimatic s-a decis schimbarea dietei. Acu’ ce o însemna schimbarea asta nu ştiu. Pui prăjit ? Nasi Goreng ? Şaorma cu de toate ? Naiba ştie. Vestea bună e că de acum la curul vacii se va respira un aer mai curat. Deşi la preţul actual al gazelor… o ţeavă în curul vacii… om te face.

P.S. Dincolo de aparenţa de goangă a ştirii, băşina vacii chiar e o problemă.

Comments

0 thoughts on “Pârţburger

  1. Am un proiect ceva si-mai-si pe baza de Băse. Ne rezolvam cu gazul , ii flituim pe rusi si omul se realege in delir 99,74%.

  2. Stirea asta cred ca e o flatulentza de la Gazprom ca e tare… gazoasa. Daca ii zic la indianu’ meu coleg ca astia baga tevi in curu’ vacilor cred ca se da de ceasu’ mortii.

  3. Hm, interesant….
    ar trebui sa se faca o instalatie de captat si de la om, care sa fie montata sub scaune la masini, si sa trecem pe o alimentatie bazata pe mazare si fasole
    :)))))))))

Leave a Reply

%d bloggers like this: