Pandele vs. Tatulici

Ieri am putut cu toţi urmări, în transmisiune în direct pe “Realitatea”, finala campionatului naţional de ba p’a mă-tii, categoria obraz gros.

În finală s-au întâlnit Pandele Primarul Psihiatric şi Tatulici Oriscuiporiling. Pandele şi Tatulici, pe scurt, pentru împătimiţii acestui sport.

Meciul a fost întrerupt la încălzire prin intervenţia lui Tatulici care a aruncat prosopul… lui Pandele. În semn de protest Pandele a hotărât să refuze să se retragă de pe teren. Protestul se desfăşoară sub formă de greva foamei, care va avea loc între orele 8:30- 13:00 , 14:00-19:30 şi 20:30- 7:30.

Tot în semn de protest şi noi cerem să fim lăsaţi în direct pe VH 1 Classic, la o oră de oarecare audienţă, pentru a interpreta live şi fără pleibec şlagărul nostru: Am avut o curcă proastă/ care-a murit prin deces/ fiindcă făcuse exces/ de mastică cu carbit/ asta este… we know shit !

Dacă nu… intrăm în greva scobitului în nas.

Comments

0 thoughts on “Pandele vs. Tatulici

 1. printilor, acolo la comuna aia e suferinta grea la mansarde si acoperishuri..si putilinta neam.
  oricum, au destins atmosfera incarcata de problemele noastre cu marean, samit si bricheta lui gigi aruncata pe stadion la real madrid.
  oricum am sunat pe cineva din voluntari sa intreb cam cat estimeaza ca mai au pana aprind flacara revolutiei in judetul ilfov…la care tipa a sarit sus de tot, enervata probabil de balamucul din urbe :”aide, da-l dreacu pe pandele….nebunu’ dreacu…auzi, sa ma duc sa-l sustin. da’ ce..nebunu dreacu vine sa-mi faca mie curat in casha? imi da mie cu ashpiratoru?”
  mentionez ca distinsa interlocutoare e licentiata in drept.
  din ograda lui pandele.

 2. Vania, ne-ai închis gura. Şi asta se întâmplă rar. Hahaha. Bine că nu l-ai dobândit !

  Ina, şi fără prietena ta cu dreptu’ , în Voluntari se găsesc destui voluntari.

Leave a Reply

%d bloggers like this: