Organul onoarei nereperate

Citesc o chestie la Ioska Buble. Despre distinsa jurnalistă Corina Drăgotescu. ( o lăsăm aşa, “distinsă”, ca să ne iasă gentlemaneala). Care distinsă ( am explicat, da ?) obţine de la ceneaci, pentru postul unde prestează, una bucată mustrare. Hai să vedem faza că altfel vorbim sub apă. Deci distinsa articulează următorul panseu, chiar pe postul vântului:

“atunci când mă aflu în spaţiul privat, mă gândesc la preşedintele Traian Băsescu ca la “un marinar chior de beat, care a greşit uşa””

Pentru asta CNA îi dă, la ofertă, una bucată mustrare confecţionată manual de măeştri artizani.

De aici se nasc nişte întrebări ( ne dăm seama că sunt întrebări privind semnul “?” de la sfărşitul fiecăreia):

1- CNA este o insituţie ocupată cu apărarea onoarei prezidenţiale nereperate ? Pentru asta îi plătim ?

2- Ce a deranjat la ceneaci ? Că distinsa gândeşte aşa ?

3 – Sau că distinsa spune ce gândeşte ?

4- Dacă distinsa gândeşte aşa de ce atunci, în varii ocaziii, simte nevoia ireprimabilă de a executa sărutul rectal tradiţional ?  Sau, ca tot românul imparţial, simte damf de schimbare şi se reorientează oportun ?

Mai era ceva ?

Comments

0 thoughts on “Organul onoarei nereperate

 1. Deci boala e cronica: e musai nevoie de un medicament care sa dezlipeasca buzele lipite pe popoul prezidential. Doctoru da reteta.

 2. Un rug ca pentru vrajitoreli sau tragerea in teapa care -inevitabil – urmeaza. Da’ pupincuristul nu se lecuieste, ii este in gene, actiune “anus”.

 3. Or manca ei din cur, dar mananca bine. Intre timp isi asigura si-un culcus cald. Daca-si mai scriu si numele in istorie, n-au pupat gratuit.

 4. si, pentru ca Traian Basescu nu venea de niciunde, si nu avea nici o treaba pe la Otopeni, Corina a ratat sansa de a deveni la fel de celebra ca amicul nostru tonomat Victor…
  In rest, DA DA DA DA

 5. Protestez cu manie proletara si cer arderea pe rug a asa-zisei ziariste dintr-o anumita parte a presei. Huo.
  Merge si trasa pe roata ca e benzina scumpa.
  Sau sa scrie niste ode de reparatie morala, Vreo 2000.

 6. Cazul prea-deontoloagei (suna bine) e simplu. Pai nu i-a urat de sanatate mult stimatul ? Na ca poseda, de aici deducem ca a fost sincera intotdeauna ( asa suna urarea marinareasca)
  Deci si acum e sincera.Mama mia ce logica de aur posed inainte de cafea…

 7. hmmm… am si io o micuta curiozitate.

  pe “tonomatii” lui Base i-am auzit cu diverse ocazii zicand “Base a gresit aici, sau dincolo” (daca vreti dau si exemple concrete). Inclusiv madama comentata azi.

  astept cu muuuuuuuuuuuuuuuulta nerabdare ca aud vr-un ciutac, cristoi sau laptopucuom zicand, o singura data, pe orice subiect:
  “uite, aici Base are dreptate”.

  astia is in stare ca, daca Base se uita la soare, si zice ca e zi, sa urle in gura mare:
  “uite cum vrea sa ne prosteasca dictatoru, nu e clar ca e noapte?? basescule, esti un nebun, bah jegosule, du-te la Socola”.

  deci ramane cum am stabilit?? sa ma anuntati si pe mine cand tonomatii de partea ailalta a gardului ii dau dreptate o singura data, pe orice tema, lu Base.

  ca preferinta pur personala, intre tonomatii care pupa, dar din cand in cand mai trag si cate un sut curului respectiv, si tonomatii care fac spume la gura 200% din timp, zbierand “Lupuuuuu baaaah!!”, mie imi sunt mai simpatici aia din prima categorie.

  dupa cum am zis, chestie de gust.

Leave a Reply

%d bloggers like this: