Orban Ali

Dom’le, ca să intri în politică îţi trebuie niscaiva ţăcăneală. Iar dacă vrei să ai şi niscaiva succes (uri) e musai să ai leasing şi la un obraz “fi 38” . Acum nu e obligatoriu sa le ai pe amândouă. Şi dacă una din cele două îţi lipseşte, o mimezi măcar, faci ca poliţistul la acvariu.

Ia auziţi una de viaţă lungă la maestrul Orban:

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat luni, la iesirea de la BEC, ca principalul sau contracandidat este democrat-liberalul Vasile Blaga. Orban s-a aratat increzator si a explicat ca electoratul din Bucuresti este unul de dreapta, asa ca social-democratii nu au nicio sansa.

“Daca nu voi castiga din primul tur, cel mai probabil ma voi lupta cu candidatul PD-L. Dar suntem hotarati sa castigam, sa eliberam Bucurestiul de borduri, de caini vagabonzi, de intersectii aglomerate”, a spus Ludovic Orban.

Cuprins de poezia alegerilor, liberalul a explicat celor prezenti ce simboluri ascund culorile partidului sau, albastru si galben.

“Culorile noastre sunt galben si albastru. Acestea semnifica cerul cu soarele, care aduce caldura, lumina si permite verdelui sa explodeze, mai ales primavara, dar si in celelalte anotimpuri”, a explicat Orban.

Acum e drept ca la campanie se spun multe prostii şi tactica Muhammad Ali, “laudă-mă gură că de-aia te-am luat cu mine” e cam singurul şpiţ cunoscut de marii noştri strategi electorali… Da’ chiar aşa ? Acum chiar aşa ? Dă-o dracu’ de mandolină !

În condiţii de şpriţ şi lăutari Ludovic Orban e un tip ok. Dă din mandolină, prestează la karaoke, nu se dă înapoi de la o braşoveancă pe figuri, ce mai, băiat de şpriţ. Da’ de aici şi până la urne mai e mult de băut şi de cântat. Şi când tu ştii că nici dacă mobilizezi toată neamul, toţi caltaboşii şi debitorii 15 % tot nu pupi, dar faci asemenea declaraţii… atunci zău rişti să fii luat de nahorniac.

Altfel, desigur, îi urez succes şi lui Orban. Şi lui Blaga. Cui să mai urez ? Că eu stau în Constanţa aşa că succesuri la tot cartieru’ !

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: