Opt dolari barilul

Şi primeşti şi şapte dolari rest. Cam asta ne-ar aştepta dacă e să judecăm după ultima ştire. Care sună astfel:

Scientists Engineer Organisms That Eat Waste and Excrete Fuel

Interesant, nu ? Mă rog, de fapt ştirea spune că alde căcăcioşii ăia mici s-ar căca petrol la 50 de coco pe baril. Este că e mişto ? Tipul ăsta de trăznăi n-au decât un singur rost. Acela de a-i face pe ornitorinci să îndure mai uşor jaful la pompă, vânzăndu-li-se de doi bani speranţa că uite , există soluţii. Soluţii de căcat.

Acum ar trebui, totuşi, lucrat puţin la dresajul gângăniilor. Că la mine toate se cacă pe parbriz. Nu mai ajung până la rezervor sireacii. Să le dau furazolidon ?

Râdem noi, râdem. Da’ dacă stăm să ne gândim… situaţia e complicată. Adică vin nişte gândaci nenorociţi să le ia căcatul de la gură tatulicilor ? Păi e frumos ? Ei, dacă îl putea meşteri cineva pe Tatulici, pe TRU … să poată şi ei face ce fac găndacii ăia…

Da’ deocamdată, vise, taică. Căcat avem. În căcat suntem. Petrolul e pe bani. Mulţi.

Comments

0 thoughts on “Opt dolari barilul

 1. Nici eu. Atunci vin cu o propunere. Ăştia mai săraci, care n-avem seif… hai să îl lăsăm spre păstrare pe la aţii pe acasă. Mai cu dare de mână. Ştiu vreo doi la care şi azi aş face o depunere.

 2. Acum am inteles de ce nu se iau masuri impotriva invaziei de musculite si alti tauni. Se pregatesc pentru refacerea economiei. O sa-i batem la cur pe arabi si rusi . Si pe americani, sa nu se simta neglijati.

 3. @ arsulici
  Dom’le, valoros sau nu… iese zilnic pe ţeavă.

  @aka
  Să vezi când o creşte pretul rahatului la bursă.

  @ Constantin Gheorghe
  Dobândă nu vreau. Dar pot să le plătesc comisionul bancar corect. Şi galben.

 4. :))
  Pai adica cum ? Numai la economia noastra sa ne gandim? Fara sa fim egoisti, sa-ncercam sa-i aliniem si pe ceilalti noua.
  De capra vecinului nu pomenesc. 😀

 5. alandra , depinde de cît e de mare capacitatea rezervorului , de care benzina vrei ( 95, 98 , motorina) si în ce dispozitie e gîndacul. e complicat . si apoi gîndacii astia ce manînca bre? ca altfel mai pui si de o rafinarie în camara sa ridici cifra octanica. iar daca se gaseste ca un gîndac sa faca toata treaba , adica plinul, nu trebuie sa fiu Kafka ca sa ma pis pe mine de scîrbo-frica .

 6. uitîndu’ma la foto îmi veni de nu stiu unde în minte un banc vechi ca urmare spun si eu ca tarzan:
  -buna musca!
  -buna tarzan!

 7. lasa ca e bun caca asta petrolifer .. poate il aduce Shell si prin UK ca aici sunt pompe goale … nesimtitii dracului de soferi, au facut greva sa ceara salarii de £50.000 pe an si Shell nu vrea sa le dea … ca si-asa face o remorca de bani de pe urma consumatorilor, de ce sa le dea si soferilor, ce-s ei, frati cu mamele lor ??

 8. mda , si am plecat de la “fly robin, fly” si ajungem la asta cu timpu’ si cu n’a mai avut rabdare. mordechai cu subiecte din astea ne bagi în restaurant! ( vorba plutonerului muzicuta) 🙂

 9. @ nuvamaisuportam
  S-au mai revoltat şi alţi şoferi. Ăia cu grija preţului combustibililor. Aşa că rămânem la resursa din subiect. Dar şi mâncarea se scumpeşte… deci…

  @ Ciupico
  Păi eu sunt de vină ? Că eu zic de ce fac cercetătorii ăia preocupaţi. Si uite la ce ati ajuns voi:)

 10. pai si tu ai dreptate, cu mîncarea pe spongi tabloul o sa înfatiseze o pînza mai jos de sfincter si un paianjen pe post de OPEC.

 11. Glumetiloooor!
  Aveti masini. Faceti plinul?
  Cu hazul de necaz specific popoarelor masochiste nu rezolvam nimic.
  Alandra, pe blogul ei, zice sa punem mana pe barda. Ca nu functioneaza cu benzina (asta e de la mine). Ala eu? Ala eu? Poate vrea domnul, poate vrea domnul?!

 12. Acu ma gindesc ca mereu intermediarii ne incurca…
  Nu putem elimina gindacul? si asa e mic si produce putin dar cere mult. Nu ar fi mai eficient sa ne cacam direct in rezervor?

 13. Merge si asa.
  In fond problema e filosofica: conteaza actul sau locul?
  sau aplicam principiul “locus regit actum?”

 14. Aia întrebam şi eu în articol. Dar… hai să fim cinstiţi. Rahat se mănâncă peste tot.
  Legat de licurici… mă depăşeşte. Să-l întrebăm pe specialist.

Leave a Reply

%d bloggers like this: