Oprescu

Nu sunt bucureştean, deci nu votez. Nu ţin cu niciun partid. Dar am simpatii. Şi antipatii. Iar spotul ăsta l-am ciordit din împărăţie pen’ că mi-a plăcut. Şi pen’ că ştiu că o să oftice pe mulţi. Aia e.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=H-lceZKCxg4]

La munca de ofticare au hotărât să participe şi Mosh Călifar şi Sătmăreanca. Sâc !

Comments

0 thoughts on “Oprescu

 1. Ăsta chiar e clip. Îl remarcasem pe tembeliziuni din mulţimea de spoturi ce se difuzează. Aproape că aş vota şi io dacă aş putea, deşi aveam altă părere. Altfel, ce bine că nu am buletin de Bucureşti 😉

 2. Sunt bucurestean, inca mai am dubii, cand ma decid anunt loud’n’clear, dar spotul meu zic c-ar fi mai bun …:)

 3. Mulţam, Victore !
  Prieteni din coaliţia canci vot… facem un gest pentru doctoru’ ? Umplem blogosfera, să ofticăm Mareanii şi eolienii ?
  Hai să vă aud !

 4. Hip- hop uraaaaaaaaaaaaaaa! S-a auzit destul?

  Io la locale nu-s canci vot, dar cred că pot trece de satul meu la faza asta. Mă declar arogantă şi o să reacţionez în consecinţă 😀

 5. Ce-ai înebunit? Cu asta nici nu apuca doctoru sa viseze la asa ceva, ca-l si calca avionu pe Kisselef.
  Ala in functia eterna.

 6. @ Alandra
  Asta cu numărătoarea o să fie o panaramă puternică. Umblă nişte zvonuri despre nişte manevre interesante pentru turul doi. Nu doar numărători.

  @ Florin
  Păi dacă eşti echivoc. Că la zeus m-am gândit. Că el e ubicuu.

 7. Scuze. Lipsa de precizie. Ma gândeam la Nemuritor. Nu la cel din Grecia.
  Dar altceva m-a socat azi si nu mai e de gluma: daca si spp-isti se implica in actiuni mafiote, unde dracu ajungem? Si erau cei de la sectia I-a, paza presedintelui.

 8. Ştiu, Florine, ştiu că la mine te gândeai !

  Vorbele alea de deasupra nu eu le-am scris. Au apărut aşa.
  Sepepeii… mare surpriză. Ce să zic ? Da’ tu ce aşteptări ai ?

 9. E clar. Trebuie ca al dracului de bine sta Oprescu in sondaje daca a fost scoasa la limbuit Andreea Pora. Posteriorul lui Blaga probabil ca e portocaliu-vanat de atata spalat. Mai ceva ca la Nufarul. Brava, Adreauo ! Ca bine le zici. Gata, domn` jucator te-a notat si o sa trimita vantul sagalnic ( ca-n povesti ) sa-ti spuna soapte de pretuire, euro-pene. Uite pe mine m-ai impresionat pana la lacrimi ( ca in ” Draga Stolo ” ) si te dau pe blog, ca sa mai impresionezi si pe altii.

  Spatiu pentru poza lui Andreea P.
  Mai jos parte din articolul dumneaei.

  ” Confruntat cu Blaga, om cu temele facute si care isi ia misia in serios si discuta aplicat, Oprescu a parut intruchiparea superficialitatii. Dar sint convinsa ca ar fi lasat aceeasi senzatie de goliciune prin comparatie cu oricare dintre candidatii aflati in topul sondajelor. Repet, problema lui Oprescu este ca nu are jene si inhibitii, ca este convins ca un cap gol si o gura mare sint mai mult decit suficiente. ”

  Restul articolului se afla pe Hotnews.

 10. Herr Klauss, sehr danke !
  Ce zice şi face poroasa mă interesează exact la fel de mult ca operaţiile estetice ale maimuţelor afectate de vărsat.
  E şi asta o chestie: să îţi câştigi pâinea mâncând căcat.

 11. L-am vazut. Suuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeer taaaaaaaaaaare. Animalul sfânt al indienilor e vaca, al pedeleilor e MAGARUL. Super.

 12. Abia am mancat… si-am vazut spot-ul si-am citit-o pe Pora. Mare greseala… mi-a venit rau cand i-am vazut (lu’ Pora) balele atarnate de curul lui Blaga. Nu am putut sa citesc mai tot articolul, mi s-a facut o greata… Eu am buletin de Bucuresti, dar am buletinul plin de stickere de la tot felul de votari… e prea murdar, la fel ca Bucurestiul. Nu mai cred in nimeni. Nici in Oprescu. Oricum faza cu “tinerii” nu tine de el, viitor primar.

 13. “Intrebat pe unde va trece autostrada, cit va costa si daca crede ca locuitorii de la etajele 3-4 , care vor fi la citiva metri de ea, vor fi de acord, Oprescu a raspuns :”Depinde cum sint asezati unii, la ce etaj stau ca sa stiu sa o trec prin fata lor si sa nu uite toata viata lor… eventual sa poata sa coboare pe fringhie”.” – am facut eforturi magistrale ca sa termin de citit. La Firea, cand a fost intrebat treaba asta, a zis :”prin Mihaileanu” 🙂 eu adaug si “nr. 2” 🙂

 14. Poate dl Oprescu are intentii bune si nu vrea sa faca din Bucuresti o
  mahala.
  Poate dl Oprescu nu vrea o Europa a plansului, locuita de saraci si nici nu este membru unui partid emo european, care sa ia masuri pentru extinderea saraciei.

 15. Andra, doctorul bate câmpii spontant când o dă cu autostrăzile ( deşi ideea nu sună aşa rău). Da’ am şi eu simpatiile mele. Şi când cineva enervează zeuşii şi eolienii îmi devine simpatic.

 16. Bucurestiul ar avea nevoie de Oprescu, iar Oprescu are mare nevoie de Bucuresti. Nici eu nu locuiesc deocamdata in capitala, dar peste doi ani, cand voi deveni bucurestean, imi doresc sa gasesc un oras cu adevarat european.
  Sorin Oprescu, din ce am vazut eu, e singurul care nu s-a aruncat in promisiuni electorale hazardate. Aaaa….mai imi place si de Cosmin Gusa…

Leave a Reply

%d bloggers like this: