Nu-i blat, e balamuc

Acu’ vreo săptămână, ambasadorul României pe lângă Johnny Walker era frecat la bubă de grija pentru campania electorală. Că, adică, la campania asta e deficit mare de echimoze şi borş pe nas. Că nu se execută destule şpiţuri în gură şi nici suficient de mulţi genunchi în coaie. Adică blat, pe limba succesurilor.

Acu’ a început să se rezolve. Şi ţara începe să semene cu secţia de furioşi a spitalului 9. Mai o rangă în ţeastă, mai o durdă cu gloanţe de cauciuc, mai o greblă în omoplat, să fie mai animaţie, să placă la consumatori- vorba lu’ nea Stere. Adică să aibă şi jucăciosul la ce se râde când zappează pe televizor, seara când îşi ia reţeta (la sticlă de trei sferturi).

Acum e bine, Băsescule ? E pe gustul tău ? Ce coaja oului, nu ăsta ne e nouă rostul, al tuturor ? Să te hrănim, să te plătim pe tine. Şi să te distrăm când n-ai chef de ieşit la cârciumă.

Comments

0 thoughts on “Nu-i blat, e balamuc

 1. Sunt “pentru” organizarea de meciuri in cusca intre candidati. Totul e permis, inclusiv muscatul de varice (deh avem buldog candidat). Care iese viu, ala e.

 2. Ne reintoarcem rapid acolo unde ne place atit de mult sa ne trimitem unii pe altii cu drag: la origini. O tara de neandertali, asta a ajuns Romania! Exceptie fac cei care frecventeaza blogul asta 🙂

 3. @ Karakas
  Ai zis bine: stăm. În Bucureşti cu orele ( că a fost şi puţin primar pe acolo).
  În rest, n-a construit el autostrăzi, dar si-a băgat oamenii, firmele, să “reabiliteze” autostrada Bucureşti- Piteşti. Şi au făcut-o ăia varză.

  @ Ina
  Şi eu ce-am zis ?

 4. Pe ăia să-i panseze asistentele nebune. Să se tragă şi în poză cu ei.
  O să voluntariez mai pe seară pentru Morga. Poate îl găsesc mort de râs în faţa televizorului.

Leave a Reply

%d bloggers like this: