Nu e oaie ca meeeehee/ nici banca nu-i ca BB

 Ce vorbesti, mai! Se intampla multe.

 Becali: La banca mea creditul minim va fi de 5 milioane de euro. 

21/12/2007 Creditul minim pe care il va da Banca Becali va fi de cinci milioane de euro, a declarat omul de afaceri pentru Business Standard. Aceste credite vor fi acordate “in doar cateva zile si cu dobanzi mai mici decat ale altor banci”. George Becali a explicat: “Nu va mai fi nevoie de ditamai dosarul si de aprobari peste aprobari. Daca un om de afaceri imi explica de ce vrea banii, imi inspira incredere si batem palma, are creditul rapid”.
Omul de afaceri a continuat: “Cu atat mai mult, daca este vorba despre un prieten, cineva cu care am facut o afacere si s-a dovedit de cuvant sau de o ruda. Pe mine ma intereseaza in primul rand sa-mi tin eu banii in siguranta la Banca Becali”.

Pentru inceput, Banca Becali va functiona cu doar 20 de angajati, in mare parte deja recrutati de la marile banci, carora Gigi Becali le asigura un fond de salarizare de 70.000 de euro.

Capitalul social al bancii va fi de 30 de milioane de euro. Gigi Becali a explicat si cum vor fi stabilite dobanzile bancii sale: “Daca vad ca marile banci stabilesc o anumita dobanda, mai mica, imediat o scade si Becali sub ele”.

Banca Becali va fi inaugurata in luna februarie a anului viitor. Acest lucru este insa practic imposibil, pentru ca procedura de autorizare de catre BNR este foarte complexa si necesita un interval de minimum sapte luni.

Deocamdata, singurul demers a fost cel al avocatilor lui Becali, care s-au interesat la BNR de conditiile si de procedura autorizarii.

Ce frumos! Va dati seama ce frumusete de banca se naste? Numele initial trebuia sa fie Banca Nufarul.  Potrivit obiectului de activitate. Dar s-a decis ca bate la ochi.

Oricum, devine interesant. Cand o sa-l aveti pe Banel ofiter de credit si pe Radoi analist… Si eficient. Mergi la banca. Bei un sprit. Zici ceva de Dinamo si impusti francu’. Driblingul si golurile le rezolvi singur.

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: