Noi, italienii şi spaniolii

Există clar o lege a compensaţiei. Demonstraţie:

O romanca, sechestrata si abuzata de o italianca de 75 de ani

Asta e prima ştire, menită să adauge noi temeiuri la marea noastră iubire pentru fraţii de gintă latină. Ai dracu’ românii ăştia. Numai nefăcute fac ei în Italia. Acum sunt implicaţi şi în acte de sclavagism- e drept, ca sclavi.

După care vine ştirea doi care oferă compensaţia şi argumente pentru iubirea iberică faţă de români. E la iubire în Europa asta, ce n-a văzut nea Stere.

Spania: Un roman, fost subofiter, a sechestrat doua persoane intr-un bar

VORBA LU’ NEA STERE : Obrazul subţire cu tencuială se ţine.

Comments

0 thoughts on “Noi, italienii şi spaniolii

 1. Cred că românul din Spania ştia că românca din Italia a fost şi abuzată, drept pentru care a sechestrat două persoane în loc de una. Să mai spunem că nu suntem uniţi şi nu ne iubim ca fraţii 😉

 2. mie imi pare un om disperat.daca a vrut numai un loc de munca…nu se poate compara cu tiganii care cadreaza perfect cu Italia.

 3. 1. Aseara l-am vazut pe Petre Roman in direct la emisunea Matrix de pe canale 5, postul lui Berlusconii, pentru restul informatiilor citeste la Corina Cretu ca imi e lene sa repet 😆 Acum ca te-am lamurit, trecem la 2
  2. Eu lucrez momentan cu trei italieni, adica eu le traduc ce zic ai nostri, si astora ce zic ei, niste cretini, italienii, ma rog, si ai nostri, dar ei ne intrec.
  3. Sa nu uitam ca intalienii au abuzat copiii romani si nu a facut nimeni caz din asta, dar cine dracu’ sa le dea peste bot? ca Base sta la carciuma, nu are timp de conversatie.

 4. Radem noi radem si ne dezicem rapido…succesurile se tin cu inghetata la …mare….in rest, toate-s vechi si NOUA toate…noi cu drag slujim hahaind la portile Intunericului…
  eh, Zamolxis sa fie cu noi toti, ca-n rest, slaba nadejde sa-si plece privirile pline de maretie, maria sa zaul zaului…
  Sibilla

Leave a Reply

%d bloggers like this: