Nişte reguli

Găsii la ziare.com nişte “reguli pentru un sex perfect“. Bă- mi-am zis- ăştia mi-au citit gândul. Aşa că m-am uitat la propriul sex. Nu e perfect. Nuanţa nu-mi satisface nevoile estetice, dar e ok la nevoile urinare. Apoi curbura uşoară şi o sumă de alte detalii asupra cărora nu insist  m-au făcut să realizez că sexul meu nu e perfect. O fi el talentat, politicos şi prietenos, dar perfect nu e. Aşa că ţup la sfaturile cu pricina.

Bang. Acolo aflu că sfaturile se referă la sex în sens futăcios. Adică altceva. Şi se adresează (cumplită mizandrie !) damelor. Altfel, zău, sfatul ăla, “nu fi pasivă” , mi se pare deplasat. Desigur util, dar nu mie.

Şi dă-i şi  citeşte. Cinci sfaturi: să nu muşti, să nu fii falsă, să nu mimezi orgasmul, să nu fii pasivă şi să nu te gândeşti la celulită ( da, nu te gândi, lasă că se gândeşte el destul. şi aşa pricepi de ce repetă non-stop: “nu ştiu de ce… nu mi s-a mai întâmplat”).

Sfaturile lu’ borş de ştevie. Bre, sfaturile esenţiale sunt:

– nu te băşi ! Oricât de mare ar fi tentaţia, încearcă să-l/ să o convingi să încerce arome noi cu alta ocazie.

– vorbeşte cât mai puţin ! – aici vă spun din proprie experienţă, accentul “di la mămuca di acasî” şi panseurile oteviste au acelaşi efect ca baia în apă rece.  Aşa că tăcerea e de aur. Şi ajută la punctul G.

Aia e.

Comments

0 thoughts on “Nişte reguli

 1. Vara. Mare. Soare. Kamasutra. Soarele si tenisu’ intareste …ziare.com. Un site pentru placerile dumneavostra 🙂

 2. După atâta vreme de abstinenţă ( în ton cu tematica postului…) mi-am zis că ar trebui să-mi dau şi eu cu părerea.
  Citind postul mi-a venit în minte următoarea relatare:
  Odată, cineva l-a întrebat pe Petre Ţuţea: “Nene Petrache, dacă printr-o minune, peste noapte, vi s-ar da puterea absolută, care ar fi primul lucru pe l-aţi face?”. Şi nenea Petrache, Dumnezeu să-l odihnească, a răspuns: “Dacă mă întrebi, îţi spun. Întîi şi întîi mi-aş lua un aghiotant care să stea tot timpul prin preajma mea şi să-mi repete la fiecare 5 minute: Sînteţi genial!”.

  La sfaturile esenţiale aş adăuga unul care se adresează damelor:
  – folosiţi cuvinte care să întreţină o iluzie mobilizatoare. Nu întotdeauna tăcerea e de aur.

 3. Un cuplu de tineri căsătoriţi, în călătorie de nuntă. Dorinţa dă în clocot. Trag pe dreapta şi încep ce au de făcut, mascaţi de maşină. La un moment dat, cineva îl bate pe umăr pe tip. Ridică ochii, vede un poliţist. “Nu vă supăraţi. Nu că m-ar deranja, pe mine sau pe ceilalţi trei sute de spectatori, dar trebuie să întocmesc un proces verbal. Vi s-a furat maşina.”
  Evident, în România acest banc face parte din categoria celor absurde. Pentru că aici TOŢI cei trei sute de spectatori plus poliţistul ar fi dat sfaturi!

 4. Shalom de la Toulouse, France!
  Esti tare… interesant si amuzant!!! You rule, young man!!! Te-am descoperit pe “intersectii.com”… à propos de reguli sau erori masculine si feminine, surfeaza aci, daca citesti franceza, toate-s haioase:
  http://www.amour.ro/textes/index.php
  Top 40 des erreurs masculines au lit
  Top 40 des erreurs féminines au lit

  mda, la sfaturi si la “lindicatii pretioase” toti estem “mari si tari”… bonne continuation!

  Un weekend formidabil, dupa planul si placul tau!

 5. your middle name is Speedy Gonzalez”?…;-)
  ca io cunosc unu’ David, serios si fara michteau…
  fii antena, ca vânatorii francezii “ie” suparati-rau pe Sarko, au blocat auto-strade, chestii, socoteli legate de vânatu’ restrictiv… poa’ sa stea pitit vânatoru’, nu mi-e teama, c-am trait la Pitesti înainte de-a fi p-aci…:-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: