Nişte chestii

Or avea chinezii fanta ochilor îngustă, dar asta nu deranjează. Şi cu puţin efort şi ajutor de la prieteni îşi construiesc, încet, dar sigur, ochiul atotvăzător. De citit şi băgat la cap.

Şi dacă tot ne dedăm viciului lecturii mai trecem şi pe aici. Pentru că se anunţă vremuri interesante.

Comments

0 thoughts on “Nişte chestii

 1. Ştii ce, prietene? Până învaţă softul ăla să recunoască feţe, mai va! Ai citit cartea aia cu NSA? Ai acolo tot ce-ţi trebuie să afli că nu foloseşte la nimic! Parcă la tine am citit că un nene mare comisar la Scotland Yard spunea că sistemul din Londra le-a folosit la fix nimic! Nici de sperietoare nu-i bun! Tot metoda clasică, aia cu “informatorii Securităţii” e mai bună. Urmăreşti doar mediile cu potenţial criminogen, nu pe toată lumea, că n-ai cum! Dar dacă au bani de cheltuit, de ce nu? Să fie primiţi!

 2. Las ca-n curand o sa cam plangem dupa orez, god forbid’ da’ vazui chestii lugubre pe CNN despre criza alimentelor …

 3. Am citit ceva din carte.
  Totuşi, deja umblă vorba că ar exista anume softuri pregătite.
  Oricum, mi se pare ridicolă risipa asta de bani pe tehnologii de genul ăsta. Ca şi cum poţi controla ceea ce e de necontrolat. Iar acum citesc ultimele teorii ale conspiraţiei care aşează pe fir revolta din Tibet, cutremurele şi Olimpiada. Că întotdeauna se pot fabrica astfel de curioase teorii

 4. @ moshcalifar
  Sper să termin în week end un articol lung, serios şi complicat. Care o să plictisească îngrozitor. Dar care ar putea fi interesant.

 5. you kidding?

  azi ca sa ma izolez în munca mi’am luat o brînza atomica!….ca pot astia sa faca ce softuri vor ei si sa se uite cu radio-ocheanu ca le dau lacrimile pe nas.
  se cheama EPOISSES si e facuta de unu berthaut. mai nasol e ca nu pot sa deschid ferestrile ca se oripileaza trecatorii.
  stai si te gîndesti cîta munca inutila se presteaza pe planeta asta. si unii în plus sunt plini de curiozitate.

  si pentru curiosii astia am sa pun un banc ; e vechi nu e cu chinezi dar îmi place sentinta:

  http://www.youtube.com/watch?v=pWU6_BiiaoU

 6. “Revolta ” din Tibet , orchestrata de SUA, a avut drept scop declarrarea independentei Tibetului si intrarea lui sub umbrela america ? Motivul ? Descoperirea de petrol si gaze in Tibet, circa cinci miliarde tone. Pentru cei interesati :
  cititi articolul preluat din China D. de pe blogul meu:
  http://klauss.weblog.ro
  E prea lung sa-l postez aici.

Leave a Reply

%d bloggers like this: