Ne-am făcut de eurovision

E drept că Eurovisionu’ a devenit o panaramotecă jalnică, da’ tot de hândel ne-am făcut.

O luăm pe degete ? Piesa n-a fost chiar catastrofală, dar nici o mare creaţie. Şi nu stau să ciulesc urechea să văd dacă seamănă cu piesa lui Bustamante sau cum îl cheamă pe ăla. La iorovision de multa vreme toate piesele seamănă cu ceva. Ăsta fiind un concurs de imitaţii consacrat.

Am intrat primii în concurs. Nasol momentu’. Cântăcioasa noastră a luat-o pe mirişte rău de tot. Adică prestaţie mediocră, melodie prăfuită, show plicticos. Locul 20 e muncit.

Acu’ mie mi-a plăcut franţuzu’ şi ansamblul său de femei cu barbă. Şi ce dacă ? S-a votat, conform tradiţiei, pe coterii. E drept că şi când l-am trimis pe Trăistariu tot aşa s-a votat, da’ măcar atunci am mişcat şi noi puţin.

Vestea bună e că măcar de acum încolo suntem scutiţi la preselecţia naţională de eterna Nico. Sper.

Gata, iorovisionu’ l-am rezolvat. Acu’ urmează campionatu’ european de fotbal. Facem praful fin şi acolo. Pe urmă olimpiada. Aia e. Succesuri, bre !

Comments

0 thoughts on “Ne-am făcut de eurovision

 1. Protestez vehement. Conform informatiilor moşului (pe surse ) in dimineata ” de dupa” rezulta ca ” am castigat ” . Sâc !
  PS
  Nu spera sa scapi de Nico,vei avea dezamagiri crunte.

 2. Nici măcar la coadă n-am fost primii. Că ne-au scos căpşunarii şi fraţii moldoveni.
  Eu mă gândeam ca pe viitor iorovizionu’ să se simplifice. Nu mai batem drumurile, nu mai trimitem rahaturi de cântece, ci trecem direct la votare, ca e tot aia.

 3. Avea Călifaru o propunere, să-l cumpere Gigi şi să-l ducă la el la Palat. Oricum behăie cântăreţii ăştia, aşa poate vor behăi mai bine oile. Măcar e natural şi avem pe cine vota 😀

 4. Vot canci – pe linie ! lol
  Eurovision a lansat ABBA şi atât.
  Cred că toţi concurenţii de acolo sunt nişte mari necunoscuţi. (mai putin la ei acasa)
  Era normal să câştige ruşii anul acesta, cel puţin dintr-un singur motiv. Dracul ăla care a cântat a fost susţinut de un Stradivarius “mânuit” de unul dintre cei mai mari violonişti ai momentului.

 5. Pssst ! Psss! Alandra, goanga asta cu “ABBA şi atât” am mai auzit-o. Nţ. Ne uităm puţin la history şi mai găsim nişte Nena, Celine Dion, Secret Garden, Johny Logan etc.
  Cu mimarea cântatului şi cu stradivariusu’… mai vorbim. La fel şi cu ” unul din cei mai mare violonist” că mai avem un perlman, kennedy, etc. etc. Hai să nu confundăm Cirque du soleil cu Scala.

 6. Corect. Nu numai ABBA. Îi numeri pe degete. Asta cu mulţi ani în urmă.
  De ani buni, Eurovision nu mai reprezinta nimic in muzica.
  Nu am spus cel mai mare.

 7. lol@satmareanca. Nici nu vreau să mă pun cu Mordechai.
  Recunosc , nu sunt o specialistă şi nici melomană nu sunt; dar cunosc atât cât trebuie uneia ca mine (care lucrează într-o fabrică ) .
  Am auzit şi de Scala şi de I.Perlman şi de Menuhin.

 8. Securizdă:)
  Da’ dacă îţi povestesc ce securizdă bună mă întreba pe mine de sănătate prin’88. Ea îi dădea cu străinii duşmănoşi cu care aveam eu de a face – vara, soare…- şi eu mă holbam la super-bustu’ ei.
  Nea Măcelaru în schimb, aşa îl chema şi era plutonier, n-avea bust. Da’ avea o stângă iute cu care mă trimitea la gustat tencuiala de pe pereţi.
  Pe urmă iar venea ţâţoasa prietenoasă…

 9. Nu-i timpu’ pierdut. Bătaie n-am luat nici eu. Mi s-a explicat asta pe îndelete de către nea Măcelaru înainte de a mi se da drumul. Mi s-a arătat şi uşa de la dulap de care mă lovisem singur.

 10. E am bisect, prietene! Nu prea cresc succesurile în vremurile astea! Dovadă? Ne-am pricopsit cu două campanii electorale!
  Decât să ne măcelărească ăia la fotbal, mai bine am renunţa! Inventăm o căcare, ceva, şi scăpăm de umilinţă! Una e să te bată ăia pe teren, alta e să fii învins de cine ştie ce virus exotic, de n-a auzit medicina de el!

 11. Şi la anu’ tot două campanii electorale vom avea. Cel puţin.
  Nu. La meciul cu Italia prezenţa obligatorie. Bumbescu o fi el bătrân, dar trebuie convocat. Sunt sigur că încă nimereşte tibia.

 12. Revenind la subiect.

  Aseara i-am vazut pe baieti. Erau tare veseli. Inca ma mai intreb de ce!

  Dar cel mai mult mi-a placut la ei ca comentau (scuze, cacofonie voluntara) cum ca si la altii melodiile semanau cu altele. Ei da, asa argument mai rar conitza 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: