Nato s-a… pardon… pe el

Alandra ne furnizează un link către un articol al lui Iosif Buble. Ceea ce aflăm de acolo… era să spun că ne-a lăsat cu gura căscată, dar contextul e mult prea nepotrivit. Citiţi şi voi. Ca să aflaţi că NATO e, de fapt, o alianţă de căcăcioşi. Şi acum pricep tâlcul ascuns al unei întrebări a domnului Constantin Gheorghe. Şi cu ocazia asta Iosif intră la blogroll.

Comments

0 thoughts on “Nato s-a… pardon… pe el

  1. Prietene Mordechai, iar avem un exemplu de “competenţă” autohtonă, combinată cu de-acum clasicul: merge şi aşa! Din câte mai ştiu eu, “Triumf” este al RAPPS, e vorba de hotelul ăla de pe Kisselef, lângă sediul PSD. Acolo beam Galbena aia de Odobeşti de excepţie. De ce au apelat la alţii, e greu de ştiut, dar, ştii cum e cu prietenii prietenilor noştri: sug toţi bani publici, că nu mai e nicio cioacă să fii la MAI!
    Dacă e adevărat că flăcăii din NATO chiar au făcut coadă la bude(auzisem eu ceva, dar m-am abţinut) înseamnă că Casa Poporului a trecut şi testul ăsta, care e echivalent celui al evacuării unui avion în 90 de secunde! Săracu nea Nicu, cum s-a gândit el la toate! Meşter cârmaciu! Şi cu mână bună la căcăcioşi!
    PS: am primit mesajul. Meditez la text. Vorbim mâine.

Leave a Reply

%d bloggers like this: