Mulţumiri

Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi adresat urări şi gânduri bune de sărbători. Vă mulţumim şi celorlalţi.

Vă îmbrăţişăm pe toţi şi de poimâine, ne găsim din nou aici. Până atunci bucuraţi-vă de linişte.

Noi rămânem la pândă.

Foto by IamThe @ deviantart

Comments

0 thoughts on “Mulţumiri

 1. Hristos a inviat !
  Gata, s-a terminat cu perioada de tacere. Circul reincepe.Am sarbatorit de doua ori pastele ; shi protestant si ortodox. Mai cu cozonac, mai cu drob, mai cu sarmale ( Krautrulade ) a trecut. e intoarcem la M&M. Vad ca s-a trezit de dimineatza si sta la panda. Si numai ce ishi ocupa Danila locul de panda ca se si aud pasii unui soricel teleghidat; un cetatean de sex slab l-a contestat pe Oprescu.Din nou la tribunal.Vorba lui nenea Iancu : sa stiu de bine ca intru-n kremenal dar tot o sa candidez.Astept sa aud ca Sorin Oprescu a violat o membra a societatii civile, ca a furat guma unui coleg de banca, ca a intaratat cainii prin gard.
  Ostenii credinciosi asteapta semnalul pentru atac.
  Sa ne traiti, iubit conducator ! Sa ne traiti si sa ne conduceti spre noi succesuri !

 2. adorabila deghizare :))

  cu dor nestins,
  o cititoare fidela

  (btw, care-o fi bre “cetateanca” aia de se duse in prima zi de Pasti glont la trebonal cu contestatia ? o fi verishoara lu’ madame diaconescu?….sau a lu’ madame miaiela geoana?….sau madame daniela undercover?…intreb si eu..)

 3. Intrebare:

  Domnule Mordechai, va place nivelul pana la care s-au coborat ” antenele ” in prezentarea cazului ? Mie nu. Multzumesc lui Dumnezeu Tatal ca nu mai stau in Romania !

 4. CHE companiero Moshe$Mordecai te saluta UNGURU,si te roaga sa-l ierti ca nu ti-a scris urarile pascale.Iarta pe UNGURU companero @Moshe.Acum comentez pentru ca -mi place fotografia postata,dar in special imi plac pisicile,poate pentru ca am fost drveterinar mult timp,si nu pot uita chemarea profesiei,acuma numai practic,exista un termen pentru practica ilicita a profesiei,,branconaj profesional“dar braconier nu este UNGURU. CHE companiero@Moshe$Mordecai te saluta UNGURU

 5. @ Florin
  Mulţumesc. De aia are rabi vorba aia: mai vedem.

  @ Klaus Steinberg
  Nu ştiu la care caz vă referiţi.
  În privinţa candidaturii lui Oprescu… vă spuneam şi acum câteva zile că mizeriile nu s-au isprăvit. Ci abia de acum vor începe. Da’ nici noi nu stăm de muhaiele. Nu ?

  @ Ina
  Răspunsul e întotdeauna: un/o român/româncă “de bine”. Întotdeauna. Deh !

  @ UNGURU
  Szia ! Şi mie îmi place fotografia. De aia am şi pus-o. Bine, am pus-o pentru că mai spune mai mult decât pare că spune. Şi noi te salutăm.

  @ Sorin Platon
  O să mai pun ceva devianţe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: