Moshe şi Mordechai

Peste vreo două săptamâni facem şi noi şase luni de când tot zdrăngănim la blogul ăsta. Văd că se poartă bilanţurile şi numărătoarea puilor din coteţ, că altfel n-aduceam vorba. Şase luni şi aproape patru sute de articole. Unul mai tâmpit ca altul. Şi nişte mii de comentarii. Şi nişte prieteni noi. Şi… ajunge cu vorbăria asta că nu interesează pe nimeni.

Cu ocazia asta în loc de banchet cu fuste mini am adăugat nişte nume noi la blogroll. Mioara Mitrea (Tot MM, dar cu graţie) şi o Sătmăreancă.

Şi cum nu există recensământ fără lăutari… hai şi cu muzicile.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vhABsz079T8]

UPDATE: Mulţumită prietenului Ciupico acum aveam şi moacă nouă. Mulţumiri, Ciupico ! O rezolvăm la vară, lichid.

Comments

0 thoughts on “Moshe şi Mordechai

 1. mult stimate si iubite posesor al blogului in sarbatoare,
  va rog sa-mi permiteti sa imi exprim profunda admiratie si sa va transmit urarile mele de bine si multiple succesuri pe mai departe.

  p.s. va mai doresc multa sanatate, prosperitate la cuibul propriu si realizari peste realizari.

 2. Eu mi-am numărat puii din coteţ ca să le pot mulţumi prietenilor. De fapt, asta conta acolo…
  Pe noi ne interesează tot ce scrii, că le zici foarte bine.
  Articole multe şi la fel de tâmpite! 🙂 Şi mulţi prieteni!
  Pentru lăutari, cuvintele sunt de prisos. Muzica asta face tot. Mulţumesc!

 3. la un an, cu o cota de piata de x% din shit, veseli nevoie mare, veti selecta din ofertele mogulilor, dar atentie la pret, si, la blondele cu doctorat, au astea niste biletele,,,

 4. CHE companero Mordechai te saluta UNGURU,acum fara suparare si te rog sa ierti pentru acest comentariu.,,Lauda de sine nu miroase a bine “cu adaptare actuala miroase a ,,auto reclama“,dar ce auto reclama?:))))))))Companero Mordechai iarta pe UNGURU pentru aceste vorbe scrise.Acum sa-mi fac auto critica,,,si UNGURU are blog ,tot de aproximativ 6 luni ,dar nu a mai scris in el ,a si uitat de cind ,nu are decit un comentariu de la un bun prieten,in ceea ce priveste numarul de accesari este egal cu numarul anilor lui UNGURU,care nu face reclama la nici un shith,la nimic,nu-i asa ca este un paradox al dracului de bun ,UNGURU comenteaza doar pe toti pe la care trece prin bloguri:)))))))) .Jur ca am spus adevarul si numai adevarul (vizibil),atit si nimic mai mult :)))))))).CHEcompanero Mordechai te saluta UNGURU

Leave a Reply

%d bloggers like this: