Magie – cupă B

Ştiţi ceva ? Ia mai dă-l în pizda mă-sii pe coperfildu’ ăla. Bagă, tanti !

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ompeom_FWrc]

UPDATE: Dar nimic nu bate magia dansului. Rupere. Mulţumită “arogantului” putem trage o hăhăială pe rupte. Mulţam, Victore. Mi-ai rezolvat ziua:)))))

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZycWSV5YqJ8]

UPDATE CU NEA ALECU: Deci diseară vorbe grele şi scheme, chestii la arogantu’ cu bemveu. Ca să afle şi mordechaiu’ cine pana corbului e nea Alecu. Asta ca să nu spuneţi că n-aţi ştiut.

Comments

0 thoughts on “Magie – cupă B

 1. Pai … acel baga tanti este oleaca de scoate tanti :).
  Si ca tot ai zis de coperfildu’ ala … acu’ imagineaza-ti aceeasi scamatorie … facuta de coperfildu’. Prefer pe tanti …:))

 2. @ arsulici
  Arsuliciule cercetăm şi te informăm. Eu aştept o cupă de la C în susul alfabetului.

  @ minitu
  Nu bagi, n-ai ce scoate. Bagi…iese. Chestie de obstetrică-ginecologie.

 3. Bravo lui. Conduce o gazetă importantă. Ar trebui să stea în salariul minim pe economie ? Ce griji aveţi şi noi. Apropos, succesuri aia mică ce maşină are? Că de muncit n-are sens să întrebăm pe unde dă cu sapa.

 4. Dap, daca scoate dama aia cecul de enspe mii de euroi recompensa si-i face disparuti pe toti din studio dupa aia.

 5. @rosu: si imparateasa lui nu e (nici ea) tocmai o functionareasa publica; asa ca masina ciutacilor e problema lor personala!

 6. @ C
  Corect ! E în sectorul privat. Victor munceşte pe brânci. Mana la fel. De ce ne aia grija pe noi ? Deh, neamul nevoii.

  @ moshcalifar
  Da… e în verb. Deja le-a băgat texte fundamentale. Dar eu o vreme o să iau pauză de Nr. 1.

 7. Rosu asta anunta pe toate blogurile, sub diverse nick-uri, ce-am anuntat si eu, si nevasta-mea (inclusiv cu poza) pe blogurile noastre si in interviul de la News FM. Ne-am luat BMW cu banii de pe cardurile de salarii. Noutatile-s ca inca nu ne-am vandut Matizul si ca asteptam citatiile de la DNA.

 8. O avea şi el griji.
  Să-l stăpâneşti sănătos. Ce vigilenţi sunt dom’le ăştia când nu e cazul.
  Banii tăi, munca ta, bemveaua ta. Punct.
  Asta dacă nu o mai fi vreunul să te dea în primire că ieri ai băut o cola. Şi ai plătit-o cu banu’ jos.

 9. Ahaaaaa, ia sa vedem poate scoatem ceva d-aici de la omu’ muncii . ” Nea Alecu ” e numele de pe tonomat ? 🙂

 10. ” Sunt procurori care din dorinţa de a semăna cu James Bond transmit informaţii din dosar la presă. Oamenii aceştia nu au ce căuta în magistratură. Încă din timpul anchetei transmit lui Nea Alecu, lui nea nu – ştiu – care informaţii din dosare. Este nepermis şi un astfel de procuror nu are ce căuta în magistratură. Nu face onoare, cinste, calităţii de magistrat. Avem situaţii în care judecătorii au legături nepotrivite cu oameni din lumea interlopă. Procurorii, poliţiştii au acelaşi tip de legături. ” (Monitoring Media)

 11. Bre, vorbii acu’ la telefon cu principalul suspect de Nea Alecu. Intra-n emisiune la mine deseara 🙂

 12. Da, dar nu gasesc melodia sa bag de-o dedicatie. E adanca treaba cu “oaia”, cre’ ca-l cheama iar tulusii cu valiza. Sau e semnalul : lasa mah valiza unde e ca ne trebuie, vine campania.

 13. Victore, deci diseară suntem cu ochii pe nea Alecu ăsta. Asta se ştie. Să vedem şi noi pe unde se bagă plăcile la tonomat.

  @ moshcalifar
  Da, nu te pui cu oaia. Că aia n-are chinezi în valiză.

 14. Io ştiam că ciutacele n-are permis de conducere bre. E prea genial ca să conduce un bemve. Aşa că şoferul familiei este Mana. Respect pentru asta! 😉
  Nici io n-o să conduc niciodată. Ori îşi ia fata permisu, ori îl angajez pe tata ca şofer. 😀

 15. Uite ca unii nu stiu chiar tot. Dar le mai spun eu cate ceva, sa aiba somnul (mai) dulce. Avansul la masina l-am platit tot din cardul de salariu, la POS. Iar Victor n-a stiut ce masina imi aleg, a fost doar optiunea mea. Teoretic, eram in perioada in care trebuia sa testez mai multe masini. Practic, am plecat cu contractul semnat si avansul platit. Andrei/Rosu/Voicu sau cum te-oi mai intitula, daca nu mai pierzi vremea insinuand pe bloguri si muncesti pana pe la 40 de ani, o sa strangi bani de asa o masina. Doar ca o sa expire promotia care se deruleaza acum in toata reteaua BMW International…

 16. Victore, până la urmă Racoviceanu era ? Hehehe, are dreptate conu’ Alecu, dosarul Haissam frige la maţe.

  Mana, eu, zău, nu pricep de ce trebuie să vă justificaţi! Insinuări de tot felul au fost şi or mai fi. La urma urmei cel care acuză trebuie să probeze. Înce vă priveşte… munciţi amândoi de vă sar capacele. Şi nu la şaormărie. Aşa că treaba voastră ce maşină vă cumpăraţi.Chiar n-aş pune la suflet toate trăznăile astea.

  @Pendulul lui Foucault
  Eşti pe aproape şi tu. Dar, aşa cum s-a văzut, era chiar Alecu. Alecu Racoviceanu.

 17. Mordechai, vroiam sa revad iar aceste filmulete, dar youtube zice ca ciuciu, ca au fost removed din cauza a ceva violation of use terms…. magarii…
  Intimplator mai ai cumva pe hard aceste filmulete? sau macar denumirea lor originala, sa le caut prin alta parte prin scorburile netului???

Leave a Reply

%d bloggers like this: