Litiul salvează România

Niște rumâni prematur externați au găsit leacul pentru toate belelele de care avem parte. Colegii noștri întru homosapienseală au băgat de seamă că noi n-avem ambasadă a lu’ domnu’ Rael la București. Și dacă nu e ambasadă n-are un’ să vină nea Rael, când o vrea el să vină ca să ne izbăvească de pantalonii cu fermoarul în față.

Pentru cei neinițiați trebuie precizat că numitul Rael ar fi un eliăn care are în agendă una deplasare la adresa Bvd. Sistemului solar nr.3, Casa Terra (sunați la poartă), cu scopul declarat de a ne scoate pe noi din rahat. Pentru mai multe informații despre această afecțiune/credință apelați, vă rog, la cumătrul Guglea care o să vă povestească tot felul de drăcii.

Bun. Deci niște conaționali de ai noștri au aflat că, peste ocean, tovarăși de ai lor de suferință au renunțat la doza zilnică de litiu și s-au lăsat păliți de revelația că divinitatea e un eliăn care o să vină cu blidul zburdător și o să vidanjeze toată pârțoplaneta noastră până când o să fie aici ca în filmele japoneze de animație. Ăștia, elohimii, eliănii, bre, sunt dați dracu’! Doar că n-au chef să bată drumul până aici dacă nu sunt invitați și nu le facem și ambasadă. S-au prins ei că, la români, orice chestie, dacă nu vine de la ambasadă, te caci pe ea.

Nu e o noutate că există multă lume necăjită. Nici că tot felul de căpiați scutură talanga cu tot felul de idei năuce. Și până la urmă de ce ar fi mai vrednici de miștocăreală amărâții ăștia de raelieni decât iohanienii, pontanienii, dragnienii sau (Doamne, apără și păzește!) șordanienii? Până la urmă pe zăpăciții ăștia chiar îi înțeleg, au un ideal pe care, spre deosebire de iohanieni, ponatanieni ș.a.m.d. au curajul să-l mărturisească: să scăpăm de muncă!

Elohimii ăia ce părere or avea despre Ordonanța 13?

 

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: