Legea marţială

N-am să vă sufoc cu încă un buletin de ştiri. Dar tot strecurăm veştile alea care nu apar în ziare. Că e bine să ştiţi. Ia auziţi aici una cu referen cantabil:

The US military cannot locate hundreds of sensitive nuclear missile components, according to several government officials familiar with a Pentagon report on nuclear safeguards.

Şi voi credeaţi că doar prin brava Armată Roşie bântuia debandada şi înflorea bişniţăreala cu armament ? Pe fluxuri circulă tot mai multe veşti despre tot felul de lăsaţi la vatră americani, deveniţi experţi pe la tot felul de sereleuri cu obiect de activitate belicos, prinşi cu bişniţa cu armament furat. Sergentul Bilko, deh.

Asta ar fi partea întâi. Partea a doua e mai complicată. Hai să recapitulăm. În toamna asta, în hamburgărie sunt alegeri prezidenţiale. Şi este musai să iasă cine trebuie. Dar doar cine trebuie. Şi aşa va fi. Indiferent de voturi, floride şi sondaje. Iar asta presupune pregătiri serioase, facute din timp. În ce constau pregătirile ? Iată în ce:

Martial Law Exercises Continue In Denver

FBI & Homeland Security behind martial law exercises in Indianapolis

Socially Engineering The Public For Martial Law

Şi exemplele pot continua. Concluzia ? O trageţi voi.

Comments

0 thoughts on “Legea marţială

 1. Intr-un fel e firesc sa pateasca si americanii ca Armata Rosie…. In fond USA e doar Uniunea Sovietica. Aialalta! 😀
  In fond, marx le-a inspirat pe ambele: La URSS a ajuns ideologia, la USA a ajuns Capitalul :))))))))

 2. Imi pare rau ca am intarziat. Intrand in subiect, sa spunem ca, statistic, americanii stau rau la capitolul “pierderi”. Oarecum linistitor este faptul ca se vorbeste despre componente (spun unii c-ar fi vorba de electronica). Iar zona in care s-a “pierdut urma” ar fi Taiwan.
  Oricum, era inevitabil ca ceva sa nu se schimbe. Pana in 2000, toata “lumea buna” era extrem de ingrijorata de soarta arsenalului nuclear al URSS. Uite ca rusii au reusit sa gestioneze mai bine problema, chiar daca arsenalul era prin Ucraina, Kazahstan, sau aiurea. Odata cu venirea lui Putin, s-a terminat cu zvonistica. Iar azi, cineva trebuia sa preia “initiativa”. Si daca n-o faceau americanii, atunci cine? (recunosc cinstit ca mi-a placut mult sergentul Bilko)

  Partea a doua e foarte complicata. Nu prea poti sa tragi concluzii. Sau poti. Dar nu e chiar asa simplu sa vezi ca se alege praful de ” We, the People of the United States of America, in order to form a more perfect Union…..” (ti-am mai spus ca-s idealist si naiv, asa ca sa n-avem vorbe)

 3. Iar pierderile au dat năvală tocmai când câştigaseră şi ei răzbelul.
  Păi componentele electronice sunt problema. Că uraniu cumperi din piaţă din Chişinău.
  Pentru partea a doua am să vă mai dau eu nişte informaţii zilele astea. Să vedeti cum sar singure şi zglobii concluziile.

 4. Pai nu prea poti. Ca nu e tocmai ala pe care-l scoti direct din mina. D-aia si sunt mult mai linistit. Sa fiu mai explicit: un microprocesor nu poate fi urmarit, in timp ce ORICE urma radioactiva se poate urmari.
  Astept cu interes viitoarele informatii.

Leave a Reply

%d bloggers like this: