Lăudăroşii

Ce ne mai place să ne lăudăm. Ne căcăm pe noi cu meritele altora. Că uite, cică n-au fost români. Dar cum ştirea vine de la ziare varză punct com aflăm din aceeaşi ştire că:

Presupusa frauda bancara din Irlanda, despre care presa straina a relatat ca ar fi pusa la cale de cetateni romani, nu exista, iar politia irlandeza infirma orice acuzatii, informeaza NewsIn.

Dar şi că:

Peste 300 de conturi au fost sparte cu ajutorul unor carduri clonate, prejudiciul ridicandu-se la circa 1 milion de euro.

Pentru ca retragerile au fost facute din Romania, Spania si Italia, politistii irlandezi banuiesc ca este vorba despre o banda de romani.

Clar ! Ca la FNI, ca la Bancorex. Adică s-a furat, dar furtul nu există, hoţii nici atât. Ce-mi plac mie ştirile astea. Îţi explică multe.

Comments

0 thoughts on “Lăudăroşii

 1. or fi romanii specialisti in carduri si fraude .. da’ asta prea e cusuta cu ata alba … in vanatoarea de senzational, stiristii nostri lanseaza “bombe” … de exemplu marea fasaiala din jurul ” Autonomiei tinutului secuiesc” ..

 2. nu e rau .. dimpotriva .. ma bucur ca nu s-a intamplat …
  revenind la carduri … am vazut pe ITV acum vreo 4-5 luni un intreg documentar despre falsificatorii de carduri .. locul 1 romanii … numai ca englezii le cam aduceau laude de genul ” genii informatice” .. sa le fi convenit ca le furau de pe carduri ? aveau prea multi bani si isi permiteau ?

 3. @ nuvamaisuport
  Noi cu ciordeala, ei cu theftul.

  @ agnosticus
  Şi dacă le-ar securiza la ce le-ar folosi ? Hai să îţi zic o şmecherie. Băncile mai invocă fraude stranii cu autori neidenitificabil şi din alte motive.
  Hai, ca bat câmpii. Nu?

 4. Hehehe, nu ăia-s ochitorii. Ăia sunt doar încărcătorii, nuvămaisuportăm.
  @agnosticus
  Azi am văzut o gravidă. Ea sigur avea un omuleţ în interior. Anunţ poliţia. :))
  Sigur că aşa e întotdeauna.

 5. Nu sunt sigur că-s generali şi nu căprari. Că funcţia doboară gradul oricum. Şi nici că-s la umbră n-aş băga mâna… nicăieri. De loc umbros nu mai vorbim.

 6. Nimic nu se fura , totul se transforma. Cum fu si cu flota, de la prejudiciu ajunseram in 3 expertize pe plus.

Leave a Reply

%d bloggers like this: