La zi

Mesajul fiind livrat, postul anterior a fost sters. Asa e drept. Nu facem pasiuni inutile. Comentariile de acolo le-am retinut. Am priceput ca s-a stabilit, unii au primit pe cale de revelatie divina marele adevar: stanga e cah! dreapta e bunaaa! In lipsa acelei revelatii noi ramanem cu dubitatia.

Ni s-a mai comunicat ca unu’ are verdictul cert ca suntem fascisti ( si judecand dupa blogroll , omul e familiar cu specia). Asta ne-a marit deruta. Si papagali de stanga si fascisti…. dar suntem doi. Ne impartim sarcinile.

Cum am depasit varsta cand le stiam pe toate, nu mai impartim lumea in stanga si dreapta, sus si jos. Si nici nu ne pripim sa lipim fiecaruia cate o eticheta “stanga” sau “dreapta” la rever. Daca simt nevoia sa si-o lipeasca singuri… sa le fie de bine.

Cu asta chestiunea e inchisa si ne vedem de treaba. Fiecare de a lui.

Comments

0 thoughts on “La zi

  1. Macar voi n-ati avut de-a face cu “imperialismul baptist” pe blog. Cand dau ante-numitii navala la comentarii, atunci sa vedeti distractie 😀 Din punctul lor de vedere, eu am fost, pe rand: satanist, pagan, ateu, ortodox fanatic, securist, cominternist, mason. Greu, greu cu blegosfera asta …

  2. Mda. Te inteleg. Lipim etichete in pripa si aruncam cuvintele fara mare discernamant. Si mai trist e atunci cand ne grabim sa socotim ca altii sunt demni de dispret doar pentru ca nu gandesc ca noi. Folosesc persoana intai pentru ca nici pe noi nu ne ocoleste acest pacat. Dar – vorba filosofului- noi macar ne-am dat seama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: